In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Luukas Itkonen
Riveria palkitsi oppisopimuksessa menestyneitä opiskelijoita sekä opiskelijoita kannustaneita henkilöitä ja yrityksiä

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria palkitsi oppisopimuksessa menestyneitä opiskelijoita sekä opiskelijoita kannustaneita henkilöitä ja yrityksiä

Oppisopimusviikkoa (5.-11.10.2020) vietetään nyt neljättä kertaa.
Oppisopimusviikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni kuulisi oppisopimusopiskelun sekä työelämässä oppimisen eri mahdollisuuksista. Riveria palkitsi perjantaina 9.10. oppisopimuksessa menestyneitä opiskelijoita sekä opiskelijoita kannustaneita henkilöitä ja yrityksiä.

Alla listaus Riverian palkittavista perusteluineen:

Jonathan Carle, Riverian vuoden 2020 yrittäjä-oppisopimusopiskelija

Jonathan Carle suoritti Riveriassa oppisopimuksella yrittäjän ammattitutkinnon. Hän aloitti opinnot yksinyrittäjänä ja kehitti opintojensa aikana määrätietoisesti omia yrittäjävalmiuksiaan ja yrityksensä, Vivaret Oy:n toimintaa. Yrityksen kehittäminen onnistuikin niin loistavasti, että Jonathanin mentorista tuli yhtiökumppani samalla, kun yritysmuoto vaihtui osakeyhtiöksi. Opintojen aikana Jonathan kannusti ja rohkaisi ryhmänsä muita yrittäjäopiskelijoita heidän kehittämispyrkimyksissään. Hän verkostoitui tehokkaasti opiskelijakollegoidensa kanssa ja hyödynsi heidän osaamistaan mm. oman yrityksensä markkinoinnin kehittämisessä.

 

Jani Hirvonen, Thermo Fiscer Scientific Oy, Riverian vuoden 2020 oppisopimuksen työpaikkaohjaaja

Jani Hirvonen ohjasi menestyksellä oman työnsä ohessa viiden opiskelijan lähiesimiesopintoja Thermo Fisher Scientific Oy:llä. Työpaikkaohjaajana Jani on ollut kannustava: antanut niin henkistä tukea kuin myös tuuppinut opiskelijaa eteenpäin – aina tarpeen mukaan. Jani on ollut taitava tsemppaaja ja opiskelijoille tärkeä tuki opintojen eteenpäin viemisessä. Aikaa henkilökohtaiseen ohjaukseen on ollut jokaisen opiskelijan tarpeen mukaan. Tästä aikaresurssista kiitos kuuluu myös työnantajalle, Thermo Fisher Scientificille. Ohjaajana Jani on ollut sopivasti myös kyseenalaistaja, hän ei päästänyt opiskelijoita liian helpolla. Jani paneutui työpaikkaohjaajan tehtävään täysillä, vaikka joutui välillä venyttämään omaa työpäiväänsä. Niinpä kaikki Janin ohjauksessa olleet opiskelijat saavuttivat tavoitteensa ja suorittivat lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

Kotisairaanhoitopalvelut Sa-Tu Väisänen Oy, Riverian vuoden 2020 oppisopimustyönantaja

Kotisairaanhoitopalvelut Sa-Tu Väisänen Oy:llä oppisopimusopiskelijat saavat erinomaiset eväät alan työtehtäviin ja jatko-opintoihin. Yrittäjä Sari Väisänen tekee työtä koko sydämellään. Työpaikalla on ymmärretty oppisopimuksen merkitys henkilöstön kouluttamisessa ja uusien osaajien rekrytoimiseksi alalle.  Yritys tarjoaa aktiivisesti oppisopimustyöpaikkoja. Työpaikkaohjaaminen on laadukasta ja opiskelijat huomioidaan kokonaisvaltaisesti kunkin lähtökohdat ja elämäntilanne ymmärtäen.

Tiina Mononen, Riverian vuoden 2020 oppisopimusopiskelija

Tutkinto: Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ikääntyvienhoidon ja kuntoutumisen osaamisala

Tiina on opintoihinsa motivoitunut oppisopimusopiskelija, joka on nähnyt vaivaa opintoihin osallistumisessa myös poikkeusoloissa. Alanvaihtajana Tiina suhtautuu uuden oppimiseen avoimella mielellä ja hyödyntää nokkelasti aiempaa työkokemustaan omassa työssään. Opiskelijana Tiina on aktiivinen. Hän on sisäistänyt hyvin opintojen merkityksen sekä oman roolinsa ja vastuunsa opiskelijana. Tiinan myönteisestä asenteesta hyötyvät myös muut – Tiina tsemppaa, tukee ja kannustaa opiskelukavereitaan.

Joensuun Kukkastudio, Riverian vuoden 2020 oppisopimustyönantaja

Joensuun Kukkastudio on tärkeä yhteistyökumppani oppisopimuskoulutuksessa. Yritys solmii aktiivisesti oppisopimuksia. Yrityksessä huomioidaan esimerkillisesti oppisopimusopiskelijoiden ohjaaminen ja mikä erittäin tärkeää, myös kannustaminen.

 

Karam Rabi, Riverian vuoden 2020 oppisopimusopiskelija

Tutkinto: ajoneuvoalan ammattitutkinto

Karam on aloittanut opintonsa Keski-Karjalan Koulutustehtaalla kisälliopinnoissa. Tämän jälkeen hän aloitti autoalan perustutkinto-opinnot oppisopimuksella sekä jatkoi oppisopimus-opintoja ajoneuvoalan ammattitutkintoon. Karamin työpaikka on Karjalan Yhdistelmäjarrut Oy, joka on raskaankaluston korjaamo ja varaosaliike Kiteellä. Karam on osoittanut opinnoissaan aktiivisuutta, sitkeyttä ja halua kehittää omaa osaamistaan.

 

Riveria onnittelee lämpimästi kaikkia palkittuja!