In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria on saanut tunnustusta korkeimmalla eurooppalaisella tasolla Travel to the sights of my country -toiminnasta

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria on saanut tunnustusta korkeimmalla eurooppalaisella tasolla Travel to the sights of my country -toiminnasta

Riverialle on myönnetty eurooppalainen laatumerkki kansainvälisen Travel to the sights of my country -projektin toiminnan ansiosta.

Projektin suunnitteluun ja sen toimintaan osallistui Riveriasta kansainvälisyyden kehittäjä Ara Hayrabedian sekä opettajat Elena Ollikainen ja Anna-Mari Pelkonen yhdessä matkailualan opiskelijoiden kanssa.
eTwinning- projektia toteutettiin pahimpaan korona-aikaan, kun opiskelijaliikkuvuuksia ei päästy tekemään. Projektin aikana opiskelijat tuottivat esittelymateriaalia omasta kotimaastaan tavoitteena matkailun edistäminen.
Samassa projektissa Riverian lisäksi oli kolme oppilaitosta Armeniasta. Tuotettua materiaalia ja mallia pystytään hyödyntämään myös jatkossa eri yhteyksissä.

Nyt myönnetty eurooppalainen laatumerkki kertoo, että opettajan, opiskelijoiden ja oppilaitoksen työ on saanut tunnustusta korkeimmalla eurooppalaisella tasolla. Palkitut opettajat ja heidän projektinsa ovat esimerkkeinä muille. Laatumerkin saanut projekti voi hakea vuosittaista eurooppalaista eTwinning-palkintoa.

 

Lisätietoa laatumerkistä:

https://www.oph.fi/fi/ohjelmat/etwinning-laatumerkit-ja-palkinnot

 

Lisätietoa palkitusta toiminnasta:
Riveria
Kansainvälisyyden kehittäjä Ara Hayrabedian
p. 0503115787
ara.hayrabedian@riveria.fi