In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja Sakupe kumppaneiksi: ”Innokkaasti yhteistyötä rakentamassa”

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja Sakupe kumppaneiksi: ”Innokkaasti yhteistyötä rakentamassa”

Riverian ja Sakupe Oy:n kumppanuus vahvistettiin 20.8.2021.

-Kumppanuus Sakupen ja Riverian välillä on lähtenyt loistavasti käyntiin. Olemme saaneet jo useita oppisopimuskoulutuksia käyntiin sekä yhteistyön tekstiilialan työssä oppimisen kanssa. Olemme iloisia, että Sakupen kaltainen iso toimija luottaa Riveriaan ja mahdollistaa koko henkilökunnan osaamisen kehittämisen sekä työelämässä tapahtuvan yhteistyön kehittämisen meidän kanssamme, kertoo Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

 Olemme avoimin mielin ja innokkaasti yhteistyötä tekemässä ja rakentamassa
– Wille Berlin

– Konkreettinen yhteistyö mahdollistaa meille kehittymisen ja takaa meille menestymisen, sanoo Sakupe Joensuun paikallisjohtaja Wille Berlin.

Vasemmalta oikealle: Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen, Sakupe Joensuun paikallisjohtaja Wille Berlin ja Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen

 

”Puhtaasti paras kumppani”

Sakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua yhteisö- ja yritysasiakkailleen. Sakupe toimittaa päivittäin noin 100 tuhatta erilaista tekstiilikappaletta asiakkailleen, mikä tarkoittaa vuosittain noin 10 miljoonan pyykkikilon pesemistä. Toiminta alkoi Siilinjärveltä vuonna 1983, laajeni vuonna 2014 Jyväskylään ja vuoden 2018 alusta lukien myös Joensuuhun.