In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja Polkka Oy yhteistyöhön

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja Polkka Oy yhteistyöhön

Osaavaa työvoimaa oppisopimuksella

Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 14.8.2019.

Polkka Oy kouluttaa henkilöstöään pääosin oppisopimuskoulutuksella.

– Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan sekä cateringalan perustutkinnoissa on tällä hetkellä 12 opiskelijaa oppisopimuksella. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on ollut myös yksi kiinnostuksen kohde, toteaa yritysasiamies Karita Nuikka.

Työpaikkaohjaajien koulutus on ollut tiivistä.  Riverian opiskelijaryhmät käyvät säännöllisesti tutustumassa Polkka Oy:n eri työkohteisiin.

– Riverian kanssa on tehty laaja-alaista yhteistyötä ja nyt solmittu kumppanuussopimus vahvistaa sitä. Tulevaisuuden haasteena yrityksessä on riittävän työvoiman saanti puhdistuspalvelu- ja cateringalan työtehtäviin, kertoo toimitusjohtaja Hannele Portman.

Kuvassa vasemmalta Riverian yritysasiamies Karita Nuikka ja viestintä-, myynti- ja markkinointipäällikkö Anne Karppinen sekä toimitusjohtaja Hannele Portman ja talous- ja henkilöstöjohtaja Juha-Matti Juurikainen Polkka Oy:stä

Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy

Polkka Oy tuottaa ateria-, laitoshuolto- ja siivouspalveluja pääasiassa omistajilleen, jotka ovat Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä (Siun sote) ja Joensuun kaupunki.

Työntekijöitä on noin 550 ja liikevaihto 32 miljoonaa euroa. Yhtiön toiminta alkoi 1.1.2017.

www.polkkaoy.fi