In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja Piippo Oyj kumppaneiksi: ”Suunnitelmallisuutta yhteistyöhön”

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja Piippo Oyj kumppaneiksi: ”Suunnitelmallisuutta yhteistyöhön”

Kumppanuussopimus Piippo Oyj:n ja Riverian välille allekirjoitettiin 7.9.2021

– Kumppanuudella haluttiin ryhtiä ja suunnitelmallisuutta yhteistyöhön Riverian kanssa, kertoo Piippo Oyj toimitusjohtaja Jukka Keisanen.

Kumppanuuden kautta Riveria ja Piippo Oyj lähtevät rakentamaan yhteistyötä henkilöstön osaamisen kehittämisessä, uusien henkilöiden koulutuksessa sekä kumppanin tunnettavuuden esille tuomisessa Riverian opiskelijoille.

– Piippo on meille loistava kumppani, yritys kasvaa tasaisesti ja kehittää tuotantoaan määrätietoisesti. Lisäksi Piipon osoittama kiinnostus yhteistyöstä Riverian kanssa oli heti nähtävissä, sanoo Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, Piippo Oyj toimitusjohtaja Jukka Keisanen, Piippo Oyj tuotantopäällikkö Antti Pietarinen ja Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

 

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalauslangat ja -verkot. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Piippo Oyj on perustettu Suomessa vuonna 1942 ja sen toimitilat ja tuotantolaitos sijaitsevat Itä-Suomessa, Outokummussa. Tuotantolaitos Outokummussa työllistää n. 80 henkilöä. Kokonaisuudessaan konsernin palveluksessa on n. 100 työntekijää.