In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja Kotikartanoyhdistys ry kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja Kotikartanoyhdistys ry kumppaneiksi

Kumppanuussopimukseen kirjattiin yhteistyösuunnitelmia mm. henkilöstön koulutuksiin, eri alojen työelämässä oppimisen mahdollisuuksiin sekä tapahtumayhteistyöhön liittyen.

Kotikartanoyhdistys ry on järjestöjen vuonna 1996 perustama Pohjois-Karjalan alueella toimiva yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa ihmisläheisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön kansalaisille, järjestöille ja monille muille toimijoille Joensuun seudulla ja koko Pohjois-Karjalassa. Työn tekemisessä painopiste on yhdessä tekemisessä, yhteisten pienten voimavarojen yhdistäminen, toimintojen yhteiskehittäminen, hyvinvoinnin, terveyden ja vapaaehtoistoiminnan edistäminen sekä järjestötoiminnan vahvistaminen Pohjois-Karjalassa.

Kotikartanoyhdistys ry tarjoaa Pohjois-Karjalan alueen järjestöille Joensuun keskustassa Piparkakkutalon idylliset ja monikäyttöiset kokous -ja ryhmätyötilat. Tuemme alueen sosiaali- ja terveysalan järjestöjä antamalla ohjausta, neuvontaa ja tukea yhdistysten toimintaan sekä räätälöimällä koulutuksia yhdistysten tarpeisiin. Vapaaehtois- ja tukihenkilötoiminnan edistäminen on tärkeä osa Kotikartanoyhdistyksen toimintatavoitetta. Lisäksi Kotikartanoyhdistyksessä järjestetään mielenterveys- ja päihdepalvelujen työ- ja päivätoimintaa Siun Sotelle palvelusetelituottajana. Kotikartanoyhdistyksen jäsenenä toimii 94 järjestöä (1/2021).