In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Eezyn Henkilöstöpalvelut ja Riveria kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Eezyn Henkilöstöpalvelut ja Riveria kumppaneiksi

Monipuolista yhteistyötä

Eezyn Henkilöstöpalvelut/KarelPro Oy ja Riveria allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 27.5.2020. Kumppanuudessa sovittiin yhteistyöstä mm.

  • koulutusten toteuttamisesta
  • työpaikalla tapahtuvan oppimisen toteuttamisesta eri aloille
  • korttikoulutuksista
  • hankeyhteistyöstä
  • markkinointiyhteistyöstä molemmin puolin

Eezyn Henkilöstöpalvelut

Eezy on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja sillä on 30 vuoden kokemus alalla toimimisesta. Eezy on ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa henkilöstöpalvelualan, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen ohella myös kevytyrittämisen palveluita. Kaikki yhtiön tarjoamat palvelut on yhdistetty yhtenäisen Eezy-brändin alle. Valtakunnallisesti Eezy työllistää vuosittain yli 30000 henkilöä eri alojen tehtäviin.

Eezyn Henkilöstöpalvelut tarjoaa henkilöstöpalveluita (mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit) sekä suoraan konsernin että yrittäjävetoisen franchise-ketjun kautta (Eezy VMP). Pohjois-Karjalan alueesta vastaavana ja franchising-mallilla toimivana paikallisena yrityksenä toimii yrittäjävetoinen KarelPro Oy.  Eezy Personnel rekrytointipalvelut tarjoavat henkilöarviointien, vaativien rekrytointien ja suorahaun palveluita asiakkaillemme. Organisaation kehittämisessä Eezy Spirit tarjoaa henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämistä tiedon ja tutkimuksen kautta sekä johtamisen, työyhteisötaitojen ja toimintakulttuurin kehittämistä. Kevytyrittäjäpalveluissa Eezy tarjoaa joustavan tavan työllistymisen ja yrittäjyyden alkutaipaleelle.  Kaikki nämä palvelut ovat saatavissa KarelPro Oy:n kautta Pohjois-Karjalassa.

Vasemmalla Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, KarelPro Oy/Eezy VMP yrittäjät Ossi Tolonen ja Seija Tolonen, rehtori Esa Karvinen, yritysasiamiehet Pälvi Malinen ja Sakari Kolehmainen