In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja INFRA Pohjois-Karjala kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja INFRA Pohjois-Karjala kumppaneiksi

Riveria ja INFRA Pohjois-Karjala ry solmivat kumppanuussopimuksen 28.1.2021

Kumppanuussopimus allekirjoitettiin INFRA Pohjois-Karjalan ry hallituksen kokouksen yhteydessä. Samassa tilaisuudessa järjestettiin infotilaisuus yhdistyksen jäsenille Riverian koulutus ja työelämässä oppimisen mahdollisuuksista.

– Tulevaisuudessa on tärkeää, että infra-alalle saadaan uusia motivoituneita työntekijöitä,  kertoo toiminnanjohtaja Pekka Lyytikäinen.

INFRA ry on maa- ja vesirakennusalan yritysten toimiala- ja työnantajajärjestö. Yhdistys auttaa jäsenistöään parantamaan kilpailukykyään ja antaa heidän viesteilleen siivet.

INFRA Pohjois-Karjalalla on jäsenyrityksiä noin 45. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on 155 miljoonaa euroa. Henkilöstöä yrityksillä on yhteensä 700 ja konekalustoa 500 yksikköä.

Kumppanuuden avulla voimme lähteä rakentamaan alan vetovoimaa ja lisäämään hakijoiden määrää alalle.

Kumppanuudessa sovittiin mm. alan vetovoiman kehittämisestä, kortti- ja pätevyyskoulutuksien tarjoamisesta, yhteisten oppimisympäristöjen toteuttamisesta sekä yhteisten tapahtumien toteuttamisesta alalla.

kumppanuus

 

Kuvassa on vasemmalta oikealle; Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen, INFRA Pohjois-Karjala ry toiminnanjohtaja Pekka Lyytikäinen, INFRA Pohjois-Karjala ry puheenjohtaja Jarmo Hirvonen, Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, Riverian kaivos-, maarakennus- ja infrarakentamisen koulutuspäällikkö Aki Hankilanoja