In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja Ecolam Oy solmivat kumppanuussopimuksen

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja Ecolam Oy solmivat kumppanuussopimuksen

Kumppanuus Ecolam Oy:n ja Riverian välille allekirjoitettiin 3.9.2021

Kumppanuuden pohjalta sovittiin heti konkreettisesta yhteistyöstä oppisopimuksen, henkilöstön osaamisen kehittämisen sekä pätevyyskoulutusten osalta.

Kumppanuuden ja yhteistyön avulla tavoite on myös parantaa uusien työntekijöiden rekrytointia ja kouluttautumista

– Ecolam Oy on Riverialle erinomainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja helppoa. On hienoa, että Ecolam luottaa koulutusasioissa Riveriaan!, sanoo Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Vasemmalta oikealle: Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen, Ecolam Oy toimitusjohtaja Marko Lyhykäinen, Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen

Ecolam Oy on toiminut Hahleen työtasoja valmistavana tehtaana vuodesta 1989. Ecolamin laminaattitasot sekä ovet edustavat korkeinta mahdollista kansainvälistä laatua. Materiaaleina käytetään suomalaista lastulevyä ja Euroopasta toimitettuja huippuvalmistajien laminaattipintoja. Merkittävä tuoteryhmä on laadukkaat Kabinetti-liukuovet ja niihin liittyvät liukuovelliset säilytysjärjestelmät/kaapistot. Mallistossa on myös massiivipuutasoja ja alumiinikehäisiä lasiovia. Tehdas työllistää n. 60 henkilöä Polvijärvellä.