In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja E. Hartikainen Oy kumppaneiksi – tarjolla työelämässä oppimisen mahdollisuuksia alan opiskelijoille

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja E. Hartikainen Oy kumppaneiksi – tarjolla työelämässä oppimisen mahdollisuuksia alan opiskelijoille

Riveria ja E. Hartikainen Oy solmivat kumppanuussopimuksen

Kumppanuudessa tärkeimpänä tavoitteena on osaavan työvoiman saamisen turvaaminen

Haluamme E. Hartikaisella edesauttaa kouluttautumista ja uuden oppimista. Siksi tarjoammekin mielellämme työelämässä oppimisen mahdollisuuksia alan opiskelijoille.” kertoo E. Hartikainen Oy:n HR-päällikkö Jonna Välimäki.

Kumppanuussopimukseen kirjattiin monipuolisesti yhteistyösuunnitelmia mm. henkilöstön täydennyskoulutuksiin, työelämässä oppimiseen, uusien osaajien rekrytointiin, tapahtumiin sekä kansainvälisyystoimintaan liittyen.

Kuvassa: oikealta Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, E. Hartikainen Oy:n HR-päällikkö Jonna Välimäki sekä Riverian yritysasiamiehet Sakari Kolehmainen ja Pälvi Malinen.

E. Hartikainen Oy on maarakennusta ja autokauppaa harjoittava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 204 milj. euroa. Yrityksessä työskentelee n. 660 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. E. Hartikainen Oy on yksi Suomen suurimmista maarakennusalan urakoitsijoista. Vuosikymmenien kokemus urakoinnista ja luottamus yhtiön toimintaan ovat tuoneet E. Hartikainen Oy:lle valtakunnan tasolla merkittäviä hankkeita.

Maarakennuksen toiminnassa yritys on keskittynyt erityisesti kaivostoimintojen aluerakentamiseen ja massojen käsittelyyn, teollisuuden pohjarakentamiseen sekä infrarakentamiseen.  Kallion louhinta, louheensiirto- ja murskaustyöt ovat yrityksen erikoisosaamista. Yrityksen vahvuutena on järeä ja monipuolinen kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Tällä hetkellä yrityksellä on pitkäaikaisia urakointikohteita Siilinjärvellä, Polvijärvellä ja Sotkamossa.

Autokaupan puolella E. Hartikainen Oy on 10 eri automerkin jälleenmyyjä ja 15 merkin huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja. Yrityksellä on autokaupat Joensuussa, Kuopiossa ja Kajaanissa, henkilöautojen huoltotoiminnot Joensuussa, Kuopiossa, Kajaanissa ja Iisalmessa sekä raskaan kaluston huoltotoiminnot Joensuussa, Kajaanissa ja Iisalmessa.