In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria ja Attendo kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria ja Attendo kumppaneiksi

Riveria ja Attendo Oy solmivat kumppanuussopimuksen 25.6.2020

Kumppanuudessa sovittiin yhteistyöstä mm. henkilöstön täydennyskoulutuksissa sekä työelämässä oppimisen toteutumisessa Attendon eri yksiköissä. Lisäksi Attendo osallistuu Riverian järjestämiin rekrytointitapahtumiin.

Tulevana syksynä aloitetaan kummiluokkatoimintaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Attendo Oy

Attendo on Ruotsissa vuonna 1985 perustettu Pohjoismaiden suurin hoiva- ja kuntoutuspalveluyritys. 1990-luvun puolivälin jälkeen Attendo aloitti laajentamisen Norjaan ja Tanskaan. Attendon Pohjoismainen konserni perustettiin vuonna 2007. Attendo listautui Tukholman pörssiin marraskuussa 2015.

Attendo on Suomen johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja. Attendolla on Suomessa noin 400 hoiva- ja palvelukotia, jotka tarjoavat hoivaa, kuntoutusta ja asumispalveluita yli 12 500 suomalaiselle. Tämän lisäksi tuotamme terapiapalveluita, kuten fysio- ja puheterapiaa, sekä toimimme kuntien kumppanina lastensuojelun koko palveluketjun osalta. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvomme: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Kuvassa vasemmalta: Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, Attendon aluepäällikkö Mari Korhonen ja rekrytointikoordinaattori Henna Väkeväinen sekä Riverian yritysasiamies Pälvi Malinen.