Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Anni Lampinen
Rehtorilta: Hyvä opiskelija, yhteistyökumppani

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Rehtorilta: Hyvä opiskelija, yhteistyökumppani

Tervetuloa opiskelemaan tai kehittämään kumppanina työyhteisöäsi!

Riveria on yksi Suomen suurimpia, menestyneimpiä ja kehitysmyönteisimpiä oppilaitoksia. Järjestämme monia tutkinto- ja koulutusmahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen.

Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta ja vapaata sivistystyötä erityisesti Pohjois-Karjalassa. Riverian omat oppimisympäristöt sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla. Merkittävä osa opinnoista tapahtuu työpaikoilla koko Pohjois-Karjalan alueella.

Hyvä yhteistyö alueemme työ- ja elinkeinoelämän kanssa on toiminnassamme keskeistä. Opiskelujen aikana pääset osalliseksi tästä yhteistyöstä. Riveria on useasti laatupalkittu ja opiskelijamme ovat osoittaneet ammattitaitokilpailuissa olevansa Suomen parhaimpia.

Asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Olemme kiinnostuneita sinusta ja tulevaisuudestasi. Autamme sinua löytämään oman oppimispolkusi ja tuemme sinua matkallasi saavuttaaksesi tavoitteesi. Aikaisemmin opittua sinun ei enää tarvitse opiskella, sillä se tunnustetaan ja pääset opiskelemaan suoraan puuttuvaa osaamistasi.

Rakennamme myös kokonaisvaltaisia kumppanuuksia alueemme työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Kumppanuussopimuksella räätälöimme työpaikan moninaiset osaamistarpeet ja hoidamme ne kokonaisuutena joustavasti. Maakunnallisena toimijana olemme sitoutuneet alueemme työ- ja elinkeinoelämän hyvinvoinnin edistämiseen.

Riveriassa voit kokea oppimisen iloa asiantuntevien opettajien ja henkilöstön ohjauksessa. Pääset myös verkostoitumaan uusien ihmisten ja työpaikkojen kanssa. Laaja kansainvälisyysverkostomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoja ulkomailla joko yhteistyöoppilaitoksessa tai työpaikalla.

Opiskelu edellyttää myös opiskelijalta vastuuta omasta oppimisestaan. Motivoitunut opiskelija saavuttaa tuloksia. Tästä meillä on esimerkkeinä monia menestystarinoita. Kannustamme opiskelijoitamme osallistumaan toimintaamme. Vaalimme hyvää, turvallista ja oppimista edistävää opiskeluilmapiiriä. Se on meidän kaikkien riverialaisten tehtävä.

Riveria on hyvä valinta, olitpa nuori tai aikuinen. Meillä on avaimet edistää työllistymistäsi, urakehitystäsi tai jatko-opintojasi. Yhteistyökumppanina vastaamme asiantuntemuksella yrityksesi ja työpaikkasi osaamisen kehittymisestä.

Kaikki palaute on tervetullutta toteuttaessamme kanssasi unelmaasi.
Ollaan yhteydessä!

Pohjois-Karjalassa 1.8.2019

Esa Karvinen
Kuntayhtymän johtaja, rehtori 0503278191 esa.karvinen@riveria.fi