In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Raskaspari Oy ja Riveria kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Raskaspari Oy ja Riveria kumppaneiksi

Koulutusta raskaan kaluston huoltoon ja varaosamyyntiin

Raskaspari Oy ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 12.6.2019.

Yhteistyö pitää sisällään oppisopimuskoulutusta raskaan kaluston huoltoon ja varaosamyyntiin. Lisäksi kumppanille tarjotaan Riverian eri koulutusmahdollisuuksia pätevyys- ja korttikoulutusten sekä muun henkilöstön kehittämisen osalta.

Kumppanuudella avulla tiivistämme yhteistyötä ja edistämme raskaan kaluston oppimis,- koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.

– Olemme Riveriassa iloisia, että Raskaspari halusi meidät kumppaniksi. Uskomme, että voimme jatkossa palvella Raskasparia entistä tiiviimmin sekä toteuttaa heidän tulevaisuudessa tarvitsemiaan koulutuksia kuten hybridi- ja kaasuautojen koulutuksia, kertoo yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

– Yksi kumppanuuden mahdollisuus on olla jatkossa kehittämässä yhteisiä oppimisympäristöjä Riverian kanssa, pohtivat yrittäjät Mikko Rytkönen ja Heikki Tuomainen.

Yritysasiamies Sakari Kolehmainen ja vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen Riverialta, Raskasparilta yrittäjät Mikko Rytkönen ja Heikki Tuomainen

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Joensuun, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella Volvo-kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä.

Raskaspari Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 26 M€ ja se työllistää 110 raskaan kaluston ammattilaista.

www.raskaspari.fi