In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Rääkkylän Suojakotiyhdistys ja Riveria yhteistyöhön

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Rääkkylän Suojakotiyhdistys ja Riveria yhteistyöhön

Oppisopimusta, oppimisympäristöjä ja työelämäjaksoja

Riveria ja Rääkkylän Suojakotiyhdistys ry  solmivat kumppanuussopimuksen 17.9.2019.

Rääkkylän Suojakotiyhdistys on aktiivisesti kouluttanut henkilöstöään oppisopimuksella sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon sekä kehitysvamma-alan ammattitutkintoon.

– Yhteistyölle on tarvetta ja meillä on hyvät oppimisympäristöt eri alojen opiskelijoille työpaikalla tapahtuvaa oppimista varten – vaikkapa projektiluontoisesti, kertoo palvelukodin johtaja Kaisa Halonen.

Toiveena olisi, että Riverian sosiaali- ja terveysalan opettajat kiinnostuisivat Suojakotiyhdistyksen yksikköjen mahdollisuudesta käydä katsomassa arjen työtä esimerkiksi opettajille suunnatuilla työelämäjaksoilla.

Kuvassa vasemmalla yritysasiamies Karita Nuikka ja oikealla viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen Riveriasta sekä keskellä palvelukodin johtaja Kaisa Halonen.

Rääkkylän Suojakotiyhdistys ry

Rääkkylän Suojakotiyhdistys ry / Palvelukoti Viherpolku ja Viherlaakso tarjoaa ikäihmisille ja kehitysvammaisille mahdollisuuden asukkaan toimintakyvyn mukaiseen vireään elämään. Viherlaaksossa aikuisille kehitysvammaisille tarjotaan aktiivista asumista, ympärivuorokautista hoivaa sekä tukiasumista palvelukodin lähiympäristössä.

Palvelukoteja ylläpitää Rääkkylän Suojakotiyhdistys Ry. Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja sen tarkoituksena on toimia vajaakuntoisten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi sekä heidän henkisen ja terveydellisen kuntonsa ylläpitämiseksi.

Rääkkylän Suojakotiyhdistys ry