In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Rääkkylän kunta: Aktiivista yhteistyötä!

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Rääkkylän kunta: Aktiivista yhteistyötä!

Rääkkylän kunnan ja Riverian välille solmittiin kumppanuussopimus 8.11.2018.

– Yhteistyö Riverian ja Rääkkylän kunnan välillä on toiminut erittäin hyvin. Esimerkiksi oppisopimuskoulutusta kunta on käyttänyt aktiivisesti ja myös jatkossa tulemme hyödyntämään sitä henkilöstön koulutuksessa. Kunnassa on tarvetta myös henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen päivittämiseen, kertoo Rääkkylän kunnanjohtaja Tuula Luukkonen.

Kumppanuus Riverian kanssa antaa hyvän mahdollisuuden lähteä viemään asioita yhdessä eteenpäin

Kuvassa vasemmalta: Riverian yritysasiamies Karita Nuikka, Kuntayhtymänjohtaja, rehtori Esa Karvinen, Rääkkylän kunnanjohtaja Tuula Luukkonen ja Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Rääkkylä

Rääkkylän kunta on perustettu 1874. Asukkaita kunnassa oli 31.12.2017 2240. Rääkkylässä toimii tällä hetkellä n. 160 yritystä.

Kunnan strategisina päämäärinä ovat kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kuntalaisten osallistaminen, elinvoiman vahvistaminen (asukkaiden ja yrittäjien määrän lisääntyminen), talouden tasapaino ja laadukkaat lähipalvelut.

Kansanmusiikki, musiikin opiskelu ja harrastaminen sekä teatteriharrastus ovat Rääkkylässä vahvoja. Kihaus-tapahtuma vuosittain heinäkuussa tarjoaa laajan konserttisarjan karjalaisen kansanmusiikin ystäville.