Palvelumuotoilun opintoja Joensuussa syksyllä 2018 alkaen

Opi kehittämään liiketoimintaa asiakaslähtöisesti.

Jaa
< Takaisin Etusivu > Ajankohtaiset > Palvelumuotoilun opintoja Joensuussa syksyllä 2018 alkaen

Palvelumuotoilun opintoja Joensuussa

Kehitä liiketoimintaa asiakaslähtöisesti. Opi tunnistamaan ja ymmärtämään asiakasarvoon vaikuttavia tekijöitä. 

Riveria kesäyliopisto tarjoaa marraskuussa 2018 alkaen mahdollisuuden opiskella palvelumuotoilua Joensuussa lähiopetuksessa. Voit osallistua yksittäisiin koulutuspäiviin/jaksoihin tai suorittaa palvelumuotoilun perusopinnot (25 op), LY.

Aika ja paikka // Aloitus pe-la 23.–24.11.2018, pe klo 17.00–19.30 ja la klo 9.00–15.00. Opinnot toteutetaan marraskuussa 2018-lokakuussa 2019 (ajankohdat tarkentuvat myöhemmin), Joensuu.

Kohderyhmä // Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat vahvistaa organisaation palvelun menestymistä. Koska palvelumuotoilu pohjautuu moniin osaamisalueisiin, sopii koulutus erilaisissa tehtävissä toimiville ja erilaisen koulutustaustan omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita asiakasarvon kehittämisestä.

Kouluttajat // Yrittäjä, KTM, teollinen muotoilija Bailey Lähdesmäki, muotoilualan yrittäjä, palveluinnovaattori, KTM Matti Laitinen ja yrittäjä, medianomi Petra Suominen

Tavoite // Mitä palvelumuotoilu tarkoittaa arjessa ja työelämätaidoissa ja kuinka sitä voi soveltaa omassa työssä? Opinnot antavat palvelumuotoilusta kattavaa tietoa käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Opintokokonaisuus tarkastelee muotoiluprosessia ja visuaalista viestintää liiketalouden, johtamisen ja palvelumuotoilun näkökulmasta.

Palvelumuotoilu 25 op muodostaa kokonaisuuden, jossa edetään muotoiluajattelun ja palvelujen tutkimuksen ymmärtämisestä käytännönläheiseen osaamisen soveltamiseen ja yrityskuvan sekä palvelujen suunnitteluun. Tavoitteena on oppia projektityöskentelyä sekä monialaista palvelujen kehittämistä luentojen, itsenäisten tehtävien sekä erityisesti ryhmätyöskentelyn kautta.

Sisältö // Kokonaisuuteen sisältyy muotoilun, markkinoinnin ja johtamisen opintojaksoja sekä oppiainerajat ylittävinä ryhmätöinä suoritettavia palvelumuotoilun alueelle painottuvia yritysprojekteja. Kokonaisuus alkaa johdannolla, joka tutustuttaa opiskelijat aiheeseen ja kokonaisuuden struktuuriin. Seuraavan kahden opintojakson aikana opiskelijat hahmottavat palvelujen merkityksen liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa sekä soveltavat tietoa yritysten ja yhteisöjen visuaaliseen viestintään. Kokonaisuuden neljä seuraava opintojaksoa opettavat ensin opiskelijalle palvelumuotoilun kehittämisprosessin ja menetelmät, joita sen jälkeen sovelletaan projekteihin liiketoiminnassa, julkisissa palveluissa sekä johtamisessa. Katso tarkemmat sisältökuvaukset esitteestä >

Toteutustapa // Opinnot toteutetaan Joensuussa lähiopetuksena iltaisin ja viikonloppuisin. Opinnot sisältävät myös verkkoluentoja. Opintokokonaisuudesta on myös mahdollista suorittaa yksittäisiä opintojaksoja. Opinnot järjestetään avoimena yliopisto-opetuksena ja opetus vastaavaa Lapin yliopiston (LY) opetussuunnitelmien mukaista opetusta.

Hinta //  Yksittäiset opintojaksot 150-190 €/opintojakso.  Kokonaisuuden hinta (yhteensä 7 opintojaksoa) 1255 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus. Kokonaisuus laskutetaan 7 erässä kunkin opintojakson jälkeen. Lisäksi opintojen alussa maksetaan Lapin yliopiston rekisteröintimaksu 35 €.

Ilmoittautuminen 1.11.2018 mennessä

Peruutusehdot:  Mikäli asiakas peruu osallistumisen ilmoittautumisajan jälkeen, veloitamme koko koulutusmaksun (ellei peruutus tapahdu pakottavasta syystä). Mikäli koulutus peruuntuu esimerkiksi kouluttajalle tulleen pakottavan esteen vuoksi, kesäyliopisto ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituneista/koituvista ylimääräisistä kustannuksista/vahingoista.

Muutokset mahdollisia. Muutoksista tiedotamme ilmoittautuneille.

Ilmoittautumisesta
hakuneuvonta@riveria.fi

Opintokokonaisuuden sisällöstä koulutussuunnittelija Minna Karjalainen, p. 050 430 4519 | minna.karjalainen@riveria.fi
(lomalla 15.8. saakka)