Palvelumuotoilun opintoja Joensuussa talvella 2019

Opi kehittämään liiketoimintaa asiakaslähtöisesti.

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Palvelumuotoilun opintoja Joensuussa talvella 2019

Kehitä liiketoimintaa asiakaslähtöisesti

Riveria kesäyliopisto tarjoaa helmikuussa 2019 alkaen mahdollisuuden opiskella palvelumuotoilua Joensuussa lähiopetuksessa. Voit osallistua yksittäisiin koulutuspäiviin/jaksoihin tai suorittaa palvelumuotoilun perusopinnot (25 op), Lapin yliopisto.

 

Webinaari Joensuussa helmikuussa 2019 käynnistyvistä palvelumuotoilun perusopinnoista

// Torstaina 17.1.2019 klo 18 alkaen maksuton webinaari palvelumuotoilun opinnoista ja opiskelusta avoimessa yliopistossa.
// Opintojen vastuukouluttajat yrittäjä, KTM, teollinen muotoilija Bailey Lähdesmäki ja  muotoilualan yrittäjä, palveluinnovaattori, KTM Matti Laitinen kertovat palvelumuotoilun opinnoista.
// Webinaariin osallistutaan omalta tietokoneelta. Tarkemmat ohjeet lähetetään webinaariin ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: kesayliopisto@riveria.fi tai 013 244 2540.

 

Opi tunnistamaan ja ymmärtämään asiakasarvoon vaikuttavia tekijöitä.

 

Opinnot aika ja paikka

// aloitus pe 15.2.2019 klo 16.30-20.00 (opetus perjantai-iltaisin ja lauantaisin), Joensuu

Kohderyhmä

// Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat vahvistaa organisaation palvelun menestymistä. Koska palvelumuotoilu pohjautuu moniin osaamisalueisiin, sopii koulutus erilaisissa tehtävissä toimiville ja erilaisen koulutustaustan omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita asiakasarvon kehittämisestä.

Kouluttajat

  • Yrittäjä, KTM, teollinen muotoilija Bailey Lähdesmäki
  • Muotoilualan yrittäjä, palveluinnovaattori, KTM Matti Laitinen
  • Yrittäjä, medianomi Petra Suominen.

Tavoite

// Mitä palvelumuotoilu tarkoittaa arjessa ja työelämätaidoissa ja kuinka sitä voi soveltaa omassa työssä? Opinnot antavat palvelumuotoilusta kattavaa tietoa käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Opintokokonaisuus tarkastelee muotoiluprosessia ja visuaalista viestintää liiketalouden, johtamisen ja palvelumuotoilun näkökulmasta.

Palvelumuotoilu 25 op muodostaa kokonaisuuden, jossa edetään muotoiluajattelun ja palvelujen tutkimuksen ymmärtämisestä käytännönläheiseen osaamisen soveltamiseen ja yrityskuvan sekä palvelujen suunnitteluun. Tavoitteena on oppia projektityöskentelyä sekä monialaista palvelujen kehittämistä luentojen, itsenäisten tehtävien sekä erityisesti ryhmätyöskentelyn kautta.

Sisältö

Kokonaisuuteen sisältyy muotoilun, markkinoinnin ja johtamisen opintojaksoja sekä oppiainerajat ylittävinä ryhmätöinä suoritettavia palvelumuotoilun alueelle painottuvia yritysprojekteja.

Kokonaisuus alkaa johdannolla, joka tutustuttaa opiskelijat aiheeseen ja kokonaisuuden struktuuriin. Seuraavan kahden opintojakson aikana opiskelijat hahmottavat palvelujen merkityksen liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa sekä soveltavat tietoa yritysten ja yhteisöjen visuaaliseen viestintään.

Kokonaisuuden neljä seuraava opintojaksoa opettavat ensin opiskelijalle palvelumuotoilun kehittämisprosessin ja menetelmät, joita sen jälkeen sovelletaan projekteihin liiketoiminnassa, julkisissa palveluissa sekä johtamisessa.

Katso tarkemmat sisältökuvaukset esitteestä

Toteutustapa

// Opinnot toteutetaan Joensuussa lähiopetuksena iltaisin ja viikonloppuisin. Opinnot sisältävät myös verkkoluentoja. Opintokokonaisuudesta on myös mahdollista suorittaa yksittäisiä opintojaksoja. Opinnot järjestetään avoimena yliopisto-opetuksena ja opetus vastaavaa Lapin yliopiston (LY) opetussuunnitelmien mukaista opetusta.

Hinta

//  Yksittäiset opintojaksot 150-190 €/opintojakso.  Kokonaisuuden hinta (yhteensä 7 opintojaksoa) 1255 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus. Kokonaisuus laskutetaan 7 erässä kunkin opintojakson jälkeen. Lisäksi opintojen alussa maksetaan Lapin yliopiston rekisteröintimaksu 35 €.

Ilmoittautuminen 25.1.2019 mennessä.

Peruutusehdot:  Mikäli asiakas peruu osallistumisen ilmoittautumisajan jälkeen, veloitamme koko koulutusmaksun (ellei peruutus tapahdu pakottavasta syystä). Mikäli koulutus peruuntuu esimerkiksi kouluttajalle tulleen pakottavan esteen vuoksi, kesäyliopisto ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituneista/koituvista ylimääräisistä kustannuksista/vahingoista.

Muutokset mahdollisia. Muutoksista tiedotamme ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen: kesayliopisto@riveria.fi, p. 013 244 2540

Opintokokonaisuuden sisältö: koulutussuunnittelija Minna Karjalainen, p. 050 430 4519 | minna.karjalainen@riveria.fi