In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Palkeet Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Palkeet Riverian kumppaniksi

Tulevan osaamisen kehittämistä ja osaamisen jakamista

Riveria ja Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) solmivat kumppanuussopimuksen 3.12.2018.

Palvelujohtaja Soile Röppäsen mukaan kumppanuussopimus ja yhteistyö antaa voimaa tulevaan osaamisen kehittämiseen, säännöllistä vuoropuhelua, osaamisen jakamista puolin ja toisin.

Kuvassa vasemmalta: Riverian yritysasiamiehet Sakari Kolehmainen ja Karita Nuikka, toimitusjohtaja Pirjo Pöyhiä Palkeet, palvelujohtaja Soile Röppänen Palkeet sekä Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen

Palkeet

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva konsernipalvelujen tuottaja. Palkeiden tavoitteena on edistää julkishallinnon toimivuutta tarjoamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita talous- ja henkilöstöhallinnon tuki- ja asiantuntijapalveluja. Tuotamme talous- ja henkilöstöpalveluja valtionhallinnon virastoille, laitoksille ja rahastoille sekä n. 73 000 yksittäiselle palkansaajalle n. 630 ammattilaisen voimin.

Toimipaikat

Toimipaikat  sijaitsevat Joensuussa (hallinnollinen päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa. Lisäksi tilapäiset toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Lappeenrannassa.

https://vm.fi/palkeet/