In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Opset Oy ja Riveria kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Opset Oy ja Riveria kumppaneiksi

Opset Oy ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 13.4.2021

Kumppanuussopimukseen kirjattiin yhteistyösuunnitelmia mm. Opsetin henkilöstön täydennyskoulutuksiin, työelämässä oppimisen mahdollisuuksiin, rekrytointeihin sekä tapahtumayhteistyöhön liittyen.

Oppilaitosyhteistyö on tärkeää ja merkityksellistä meille.

– On hienoa tehdä yhteistyötä paikallisen toimijan kanssa. Liiketoiminnan perustutkinnon kautta saatu osaaminen vastaa hyvin työtehtäviä Opsetilla, toteaa palvelupäällikkö Mari Räty.

kumppanuus

Kuvassa vasemmalta Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, Opset Oy:n palvelupäällikkö Mari Räty ja Riverian yritysasiamies Pälvi Malinen

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 38,4 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi.

Opsetilla työskentelee noin 800 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Opsetin toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.