In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Opiskelijoiden työelämään tai jatko-opintoihin sijoittumisen tukeminen on yksi Riverian tärkeimmistä tehtävistä

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Opiskelijoiden työelämään tai jatko-opintoihin sijoittumisen tukeminen on yksi Riverian tärkeimmistä tehtävistä

Riveria järjestää vuosittain Tulevaisuuden duuni – Riverian työelämä- ja jatko-opintopäiviä. Etätapahtuma Riverian Lieksan koulutusyksiköstä toteutetaan ke 10.2.2021.

Lähetystä voi seurata YouTubessa Asenne-kanavalla

Tapahtumassa on vieraina useita paikallisten yritysten edustajia, jotka antavat opiskelijoille vinkkejä työelämässä menestymiseen. Tapahtuman toteutuksessa on yritysten lisäksi mukana Lieksassa myös alueen työllisyyden tukevia ja edistäviä hanketoimijoita, TE-hallinto ja Lieksan kaupunki.

Riverian Lieksan koulutusyksikön opiskelijoita on mukana myös, mm. etukäteen tehdyt videotallenteet on toteutettu osana opintoja.

Lisäksi kutsuttuina on korkeakoulujen edustajia, jotka esittelevät erilaisia jatko-opintomahdollisuuksia sekä yhteistyötahoja, jotka voivat auttaa opiskelijoita työpaikan löytämisessä tai muissa askarruttavissa asioissa.
Tapahtumaan osallistuu Riverian opiskelijoiden lisäksi Riveriasta valmistuneita, lukiolaisia ja yläkouluikäisiä sekä muita yhteistyötahoja asiakkaineen.

Tervetuloa seuraamaan YouTube-kanavallemme striimattavaa Riveria Lieksan koulutusyksikön Tulevaisuuden duuni – työelämä- ja jatko-opintopäivää 10.2.2021.

Tilaisuuden ohjelma, osallistujat ja linkki tapahtumaan:

Lieksan koulutusyksikön työelämä- ja jatko-opintopäivä – Riveria

 

Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan tapahtumaa!