Opiskelijamme ampumahiihdon maailmancupissa

Alueella opiskelijamme tunnistat punaisista Riveria-pipoista.

Piia Kinnunen
Opiskelijamme ampumahiihdon maailmancupissa

Raksapuolen opiskelijamme rakensivat VIP-teltalle pohjan.

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Opiskelijamme ampumahiihdon maailmancupissa

Pohjois-Karjalassa on parhaillaan käynnissä talviloma, mutta osalla Riverian opiskelijoista loma on jo pidetty tai se on vasta tulossa. Riveria on mukana ampumahiihdon World Cupissa 6. – 11.3.2018 noin 200-300 opiskelijan sekä henkilökunnan työpanoksella.

Opiskelijoitamme on mukana seuraavilta ammattialoilta:

Kauppa ja hallinto, kiinteistönhuolto /pihat, kuljetus /logistiikka, lähihoitajat, maarakennus, matkailu, pintakäsittely, puhdistuspalvelut, rakennus, ravitsemus, sisustus, sähkö, tietoliikenne (datanomit), turvallisuus sekä valokuvaus.

Mutta mitä siellä tehdään? Tässä muutamia esimerkkejä:

KULUNVALVONTA JA JÄRJESTYSTEHTÄVÄT (turvallisuus)

Turvallisuusalan opiskelijat valvovat toimihenkilöiden ja talkoolaisten kulkua kisa-alueella. Akkreditoinnissa jokaisella alueella työskentelevällä henkilöllä on kirjaimin ja numeroin merkitty kaulassa pidetäävä lappu, josta selviää missä kukin saa liikkua. Eri työtehtävissä työskentelevät pääsevät liikkumaan vain sille alueelle johon hänen työtehtävänsä sijoittuu.

Opiskelijat valvovat alueiden rajoilla toimihenkilöiden liikkumista ja käännyttävät pois jo ko. henkilön akkreditointi ei riitä sinne.

Katso enemmän kuvia alta:

KONTIOLAHTI BIATHLON 2018 / Riveria

SÄHKÖTYÖT

Opiskelijat ovat tehneet sähkötöitä kisa-alueella (stadion alue + metsäalueet latujen varrella). Esim. kaapeleiden vetoa maastoon, sähkötöitä stadion-alueella. Itse kisan aikana sähköpuolen opiskelijat päivystävät kisa-alueella, eli ovat ns. hätävalmiudessa, jos jotain vikaa sähköissä ilmenee.

Kisojen jälkeen alkaa purkutyöt alueella ja kestävät useamman päivän ajan.

Kuvissa pojat veivät jatkojohdon pysäköintialueen valopylvääseen. Pylväässä ei ole olemassa jatkuvaa sähköä ja kisojen ajaksi sinne kiivettiin asentamassa jatkojohto ja tolpan alle tuodaan generaattori ja näin valo saadaan toimimaan kisojen ajaksi.

Katso enemmän kuvia alta:

KONTIOLAHTI BIATHLON 2018 / Riveria

RAKENTAMINEN

Rakennuspuolen opiskelijat olivat kasaamassa VIP-teltan lattiarakenteita.

Katso enemmän kuvia alta:

KONTIOLAHTI BIATHLON 2018 / Riveria

KONTIOLAHTI BIATHLON -KIRJAIMET

Outokummun lavasterakentajaopiskelijat ovat tehneet alueelle isot KONTIOLAHTI BIATHLON kirjaimet, jotka ovat nyt paikoillaan stadionilla heti sisääntuloporttien jälkeen. Ajatus on, että kisayleisö hyödyntäisi näitä kirjaimia esim. selfien yms. kisakuvien ottamiseen kirjaimien vieressä jne.

Katso enemmän kuvia alta:

KONTIOLAHTI BIATHLON 2018 / Riveria

 

http://www.kontiolahtibiathlon.com/fi/

 

Vielä enemmän kuvia:

KONTIOLAHTI BIATHLON 2018

Kuvat, video ja tekstit: Piia Kinnunen