In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Piia Kinnunen
Naisyrittäjille suunnattu hanke vei opiskelija Jessica Honkasen opintomatkalle Ruotsiin

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Naisyrittäjille suunnattu hanke vei opiskelija Jessica Honkasen opintomatkalle Ruotsiin

Riverian puuseppäopiskelija Jessica Honkanen pääsi osallistumaan W-POWER-hankkeen mukana marraskuussa viikon mittaiseen verkostoitumistapahtumaan Jokkmokkiin Ruotsiin.

Viime syksynä käynnistynyt W-POWER -hanke (Empowering women entrepreneurs in sparsely populated communities) työskentelee pohjoisten ja arktisten alueiden naisyrittäjien hyväksi ja kannustaa heitä aloittamaan, kehittämään ja kasvattamaan omaa liiketoimintaansa.

– Viikko oli mielekäs ja meni nopeasti. Ohjelmassa oli koulutuksia, seminaareja ja paljon yritysesittelyjä, Jessica Honkanen kertoo.
– Sain uusia näkökulmia yrittäjyyteen ja eri aloihin liittyen. Tietenkin oli myös mukava tutustua saamelaisuuteen ja saada uusia kontakteja!
– Suosittelen kaikille yrittäjyydestä vähänkin kiinnostuneita osallistumaan eri kilpailuihin ja ylipäätään kokeilemaan liikeideoita – esimerkiksi NY-yrityksen muodossa. Vaikka mitä uusia ovia voi avautua, Jessica iloitsee.

Yrittäjyys avaa uusia ovia!

Treehotel Haradsissa

Treehotel Haradsissa, kuva Jessica Honkanen

Hankeporukkaa

Hankeporukkaa, kuva Jessica Honkanen

yritysesittely

Yritysesittely, kuva Jessica Honkanen

Vierailu hopeapajalla Jokkmokks tenn yrityksessä

Vierailu hopeapajalla Jokkmokks tenn -yrityksessä, kuva Jessica Honkanen

Silba Siida Jokkmokk, kuva Jessica Honkanen

 

Jessica Honkanen on kokeillut opiskeluaikanaan Riveriassa yrittäjyyttä erilaisissa muodoissa. Hän on toiminut NY-yrittäjänä ekologisia uurnia valmistavassa Celo NY:ssä yhdessä Juuso Kaikkosen kanssa.

Menestystä heille on tullut useissa kilpailuissa mm. Vuosi yrittäjänä -ohjelman Paras liikeidea -kategorian voitto, Uskalla yrittää -kilpailun Paras tuote -sarjan voitto sekä palkinto Joensuun liikeideakilpailussa.

– Opiskeluaikana yrittäminen on vielä aika riskitöntä ja koulusta sekä muista sidosryhmistä löytyy varmasti apuja kehittymiseen, jos uskaltaa vain yrittää, Jessica Honkanen muistuttaa.