In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Paula Hulkkonen
Okun Koneistuspalvelu Oy kehittää yhteistyötä Riverian kumppanina

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Okun Koneistuspalvelu Oy kehittää yhteistyötä Riverian kumppanina

Okun Koneistuspalvelu Oy ja Riveria allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 25.1.2019

Yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa on vuosien varrelta Okun Koneistuspalvelu Oy:lle tuttua ja nyt solmitun kumppanuuden tarkoitus onkin jatkaa, ja ennen kaikkea kehittää, toimivaa vuorovaikutusta.

Kumppanuus sisältää yhdessä suunniteltuja ja yrityksen tarpeita vastaavia koulutuspalveluja esimerkiksi henkilöstön osaamisen kehittämiseksi, kertoo Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen.

Okun Koneistuspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kettunen kertoo, että yritys on erittäin koulutusmyönteinen ja avoin uusillekin koulutusideoille.
– Sopimus on meille tärkeä ja jatkaa pitkäjänteistä yhteistyön toteuttamista, Päivi Kettunen sanoo.

Yhteistyön muotoja ovat myös opiskelijoiden ottaminen työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen ja opiskelijavierailujen toteuttaminen Okun Koneistuspalvelu Oy:ssä. Suunnitteilla on lisäksi kummitoiminnan käynnistäminen.

On hienoa, että meillä on paikallista koulutusta, sillä motivoituneita opiskelijoita tarvitaan

Okun Koneistuspalvelu Oy onkin toiminut vuosien aikana monen ammattiin opiskelevan työssäoppimispaikkana ja parasta aikaa yrityksessä on työn äärellä Riverian oppisopimusopiskelija. Päivi Kettunen kokee, että välitön ja molemminpuolinen vuorovaikutus oppilaitoksen kanssa on tärkeää. Hän on työelämän edustajana myös Riverian Teknologia-toimialan työelämäfoorumissa.

 


Kuvassa vasemmalta: Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Okun Koneistuspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kettunen sekä Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.