In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Nurmeksen kaupunki Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Nurmeksen kaupunki Riverian kumppaniksi

Nurmeksen kaupunki ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen

Nurmeksen kaupungin ja Riverian välinen kumppanuussopimus solmittiin 30.11.2018.

Kumppanuuden myötä tuodaan ammatillinen koulutus entistä lähemmäksi ja tutummaksi. Koulutukseen liittyviä asioita käydään läpi säännöllisesti jatkossa.

Kuvassa vasemmalta: Riverian vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Nurmeksen vs. hallintojohtaja Anne Korhonen, Nurmeksen talousjohtaja Jussi Sallinen, Riverian yritysasiamiehet Karita Nuikka ja Sakari Kolehmainen

Nurmeksen kaupunki

Nurmes tarjoaa kaupunkilaisille ja yrityksille nykyaikaisen, palveluhenkisen ja luonnonläheisen kotikaupungin. Nurmes on ihmisiä, toimintaa, kulttuuria ja ympäristöä.

Nurmes on vetovoimainen ja kehittyvä asuin- ja yrittäjyyskaupunki, jonka logistinen sijainti on keskeinen Pielisen Karjalassa. Nurmes on turvallinen pikkukaupunki, joka tarjoaa valinnanvaraa asumiseen, hyvät ja laadukkaat peruspalvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Kaupungilla on perusopetuksen lisäksi oma lukio ja kansalaisopisto ja hyvät kirjasto-, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut. Lisäksi Nurmeksessa toimii Riverian Nurmeksen koulutusyksikkö.

Kaupunkimme elinkeinorakenne on monipuolinen. Elintarvike-, metalli- ja puuteollisuus antaa työtä monelle nurmeslaiselle.

www.nurmes.fi