Ruokafilosofiaa
Meiltä kokeiksi valmistuneet Sami Kosunen ja Markus Rydenfelt olivat Niskalassa esittelemässä ruokafilosofiaansa upeiden annosten kautta perjantaina 12.1.2018.
Sami ja Markus loihtivat upeita maisteluannoksia mm. muikun mädistä & vesterbottenin juustosta, siiasta & granny smith – omenoista, kasviksista eri muodoissa ja rakenteissa, porosta & maa-artisokasta, ja maistuvista jälkkäreistä. Niskalan väki seurasi annosten kokoamista ja kuunteli samalla kun Sami ja Markus kertoivat mitä, miten ja miksi meille innokkaille kuulijoille ja myös maistelijoille.
Molemmat Niskalasta kokiksi valmistuneet osaajat työskentelevät huippuravintoloissa; Sami Ravintola Palacessa ja Markus Local Bistrossa.
Kuvat: Tuomas Partanen / Riveria
Teksti: Jaana Rajavuori