In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tuomas Partanen
Merkonomiksi valmistunut Atso Jaakkola valittiin AMIS-tähdeksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Merkonomiksi valmistunut Atso Jaakkola valittiin AMIS-tähdeksi

OSKU ry valitsi vuoden AMIS-tähdeksi Atso Jaakkolan

Liperiläiselle Atso Jaakkolalle myönnettiin valmistujaisjuhlassa 29.5.2019 valtakunnallinen AMIS-tähti -palkinto. Jaakkola valmistui liiketalouden perustutkinnosta merkonomiksi.

AMIS-stipendit jakaa valtakunnallinen ammattiin opiskelevien opiskelijajärjestö Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry. AMIS-stipendejä myönnetään keväisin kolmessa kategoriassa toiminnassaan erityisen ansioituneille ammattiin opiskeleville ja opiskelijakunnille.

Ammattiylpeyttä ja aktiivisuutta eri osa-alueilla

Jaakkola toimii Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhtymähallituksessa, sekä on vaikuttanut Riverian opiskelijakunnassa. Hän on myös osallistunut opiskeluaikanaan aktiivisesti muun muassa ammattitaitokilpailuihin.

OSKY ry:n puheenjohtaja Jessica Makkonen perustelee palkintoa seuraavasti:

– Vuoden AMIS-tähtenä palkitaan opiskelija, joka on esimerkillinen yhteisöllisyyden edistäjä ja yhteishengen nostattaja, omaa tervettä ammattiylpeyttä ja on aktiivinen monella osa-alueella sekä omassa oppilaitoksessaan että vapaa-ajalla. Kaikki nämä kuvaukset istuvat erinomaisesti Jaakkolaan, minkä johdosta meillä on ilo palkita hänet valtakunnallisella AMIS-stipendillä.

Atso Jaakkolalle (kuvassa oikealla) palkinnon luovutti Osku ry:n hallituksen jäsen Blazej Przybysz. Kuva: Tuomas Partanen

– Jaakkola on osoittanut monipuolista aktiivisuutta omassa oppilaitoksessaan ja sen ulkopuolella, rohkeutta tarttua vaikeisiinkin asioihin ja viedä niitä eteenpäin sekä esimerkillistä sitoutumista yhteisöllisyyden edistämiseen. Jaakkolan opiskelutoverit kuvaavat häntä kannustavaksi, helposti lähestyttäväksi ja toiset huomioivaksi henkilöksi, joka ottaa aina uudet ihmiset mukaan porukkaan, kertoo Makkonen

AMIS-stipendien saajia sai ehdottaa kuka tahansa oppilaitosyhteisöön kuuluva. Stipendien saajat valitsi Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n liittohallitus.

Lisätietoja OSKU ry:
puheenjohtaja Jessica Makkonen, 044 977 6356, jessica.makkonen@osku.info

OSKU ry:n tiedote