In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Megrin Matkailu Oy: Sesonkiapua Riverian opiskelijoista

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Megrin Matkailu Oy: Sesonkiapua Riverian opiskelijoista

Sesonki- ja kiireapua Riveriasta

Riveria ja Megrin Matkailu Oy solmivat kumppanuussopimuksen 19.12.2018.

Otamme mielellämme eri alojen opiskelijoita työssäoppimaan yritykseemme. Tämä on hyvä väylä saada työvoimaa myös kausiluontoisiin ja kiireaputyötehtäviin, kertoo yrittäjä Hannu Urjanheimo. Jatkossa halutaan kokeilla sesonkiaikoina myös RiveriaRekryn tuomia mahdollisuuksia.

– Koska yrityksemme on uusi, meitä kiinnostaa olla mukana myös kansainvälisyystoiminnassa, toteaa Urjanheimo.

Kuvassa vasemmalta: Riverian yritysasiamies Karita Nuikka, yrittäjä Hannu Urjaheimo ja Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen

Megrin Matkailu Oy

Megrin Matkailu Oy näki päivänvalon heinäkuussa 2017. Kolme rohkeaa ilomantsilaista yrittäjää ostivat Itä-Suomen yliopiston lakkauttaman Mekrijärven tutkimusaseman kiinteistöt ja puhalsivat Megrin Matkailuun hengen. Arkkitehtitoimisto Åberg-Sirén-Borgin piirtämä, 1924 Mekrijärven kylän kouluksi valmistunut päärakennus ja pihapiirin lisärakennukset tarjoavat ainutlaatuiset puitteet Megrin vieraille. Päärakennuksesta avautuu aito ilomantsilainen järvimaisema Mekrijärvelle, järven takaiseen suomaisemaan ja vastapäiseen Ryökkylän kylään. Näillä vesillä on soudettu vuosisatoja sitten, näillä rannoilla ovat Mekrijärven kuulut runonlaulajat runolle ruvenneet, täällä historia kohtaa tämän päivän!

Megrin Matkailu tarjoaa upeat puitteet seminaareille, kokouksille ja juhlatilaisuuksille. Megrin Aho-salissa on tilat 60:lle ja ruokalaan mahtuu sama määrä nauttimaan ruuasta. Majoitustilat löytyvät 90 vieraalle kolmesta eri rakennuksesta; Mäntylästä, Leppälästä ja Haapalasta. Kokouspäivän pölyt on mukava huuhtaista Megrin saunassa. Saunoja on kolme erilaista: iso sekä pieni puulämmitteinen rantasauna ja tunnelmallinen savusauna.

www.megri.fi