In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Lietsu Palvelut Oy ja Riveria yhteistyöhön

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Lietsu Palvelut Oy ja Riveria yhteistyöhön

Matkailupalvelualan yhteistyötä

Lietsu Palvelut Oy / Huoneistohotelli Lietsu ja Riveria allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 17.6.2019.

– Meille oli yllätys, miten paljon eri mahdollisuuksia Riveria voi tarjota yritykselle, toteavat Lietsun yrittäjät Maria Saastamoinen ja Helena Puhakka-Tarvainen.

Työssäoppijoita toivotaan yritykseen sekä myös erilaisiin projektiluontoisiin tapahtumiin. Yrityksellä on tarkoitus myös kouluttaa omaa henkilöstöä, kunhan rekrytoinnit on saatu tehtyä.

Kuvassa vasemmalta Lietsun yrittäjät Maria Saastamoinen ja Helena Puhakka-Tarvainen sekä yritysasiamies Karita Nuikka ja kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen Riveriasta

Lietsu Palvelut Oy on alkuvuonna 2019 perustettu yritys Joensuussa. Yritys harjoittaa matkailu-ja majoitusliiketoimintaa huoneistohotellin sekä siihen liittyvien matkailupalvelujen muodossa.

Yrityksen arvot ovat vieraanvaraisuus, paikallisuus, omaleimaisuus ja vastuullisuus, ja ne näkyvät ulospäin paikallisina kumppanuuksina, alueen kulttuurin ja historian esille tuomisena, paikallisuuteen perustuvien palvelutuotteiden luomisena sekä mm. tarjoamalla alueen oppilaitosten opiskelijoille työssäoppimis- ja opinnäytetyöpaikkoja.

www.lietsuhotel.fi