In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Lähitapiola Itä lahjoittaa Riverian Nurmeksen koulutusyksikölle 20 000 euroa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Lähitapiola Itä lahjoittaa Riverian Nurmeksen koulutusyksikölle 20 000 euroa

Lahjoitus ammattilliselle koulutukselle

– Painopistealueiksi lahjoituksille ovat valikoituneet lapset ja nuoret, vanhukset, koulutus ja yrittäjyys, kertoo LähiTapiola Idän yhteiskuntavastuutyöryhmän vetäjä ja hallituksen jäsen Mari Pykäläinen.

LähiTapiola Itä on itsenäinen asiakkaidensa omistama LähiTapiola -ryhmään kuuluva alueyhtiö. Toimialueena on Pohjois-Karjala sekä Ylä- ja Koillis-Savo. Toimistoja LähiTapiola Idällä on 11, myös Nurmeksessa.

LähiTapiola Itä on perustanut hallituksen käyttörahaston tukeakseen alueen hyvinvointia ja elinvoimaisuutta. Rahastosta tehdään vuosittain lahjoituksia hallituksen päätöksin, ilman hakumenettelyä.

– Päätös lahjoituksesta Riverian Nurmeksen koulutusyksikölle oli helppo ja yksimielinen. Kaksi painopistealuettamme nuoret ja koulutus kohtaavat, yrittäjyyttä unohtamatta, perustelee Pykäläinen.

Erityisen tärkeänä pidämme vahvan ammatillisen koulutuksen esiintuomista koko toimialueellamme.

Lahjoituksen saajat voivat itse päättää kuinka lahjoitus käytetään. Lahjoitus on osa tämän vuoden LähiTapiola Idän yhteiskuntavastuutoimintaa.

Lähitapiola Itä ja Riveria

Kuvassa vasemmalta palvelumyyjä Ninja Saaristo ja yhteiskuntavastuutyöryhmän vetäjä, hallituksen jäsen Mari Pykäläinen Lähitapiola Idästä ja koulutuspäällikkö Rauno Peura Riveriasta