In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kuntoutusyksikkö MiunElämä Oy – aktiivista oman henkilöstön koulutusta

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kuntoutusyksikkö MiunElämä Oy – aktiivista oman henkilöstön koulutusta

Kuntoutusyksikkö MiunElämä Oy ja Riveria allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 21.11.2018.

Kuntoutusyksikkö MiunElämä Oy on maaliskuussa 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa yhteisöllistä laitoskuntoutusta monipäihteisille ja monidiagnoosisille 18-40 -vuotiaille päihdekuntoutujille Outokummussa.

Kuntoutuksen keskiössä on osallistuva asiakas ja tukena hänellä on moniammatillinen tiimi, josta löytyy myös kokemusasiantuntijuutta. Asiakkaat tulevat ympäri Suomea ja heidän elämäntilanteensa ovat hyvin haasteellisia.

Kuntoutuksen tavoitteita ohjaavat haasteiden haltuunotto ja arjen hallinnan taitojen kehittyminen niin, että asiakkaan päihteettömyydellä on vahva pohja kuntoutuksen päättyessä kuten esimerkiksi työ- ja koulutusmahdollisuudet, asunto- ja velka-asiat jne.

MiunElämä Oy kouluttaa henkilöstöään aktiivisesti Riverian kautta.

Kumppanuussopimuksen tiimoilta on järjestetty mm. korvaushoitokoulutusta. Yhteisten oppimisympäristöjen järjestäminen ja kehittäminen yhdessä Riverian kanssa on yksi yhteistyötoiminnan muodoista.

Kuvassa vasemmalta: Riverian pedagoginen johtaja Jatta Herranen, yritysasiamies Karita Nuikka, labradorinnoutaja Maksi, toimitusjohtaja Hannele Kosonen, varatoimitusjohtaja Merja Helkamäki ja villakoira Irma.