In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria & Barona, Kumppanuussopimus ja kummitoimintaa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria & Barona, Kumppanuussopimus ja kummitoimintaa

Riverian ja Barona Itä-Suomen välille solmittiin perjantaina 20.4.2018 kumppanuussopimus. Kumppanuuden tavoite on pitkäjänteinen yhteistyö, osaamisen kehittäminen ja kumppanuudesta syntyvä molemminpuolinen lisäarvo.

– Yhteistyötä tehdään tällä hetkellä esimerkiksi Metallimestari-koulutuksen ja Raksataituri-koulutuksen osalta, kertoo Barona Itä-Suomen aluepäällikkö Timo Vainikainen.

Barona on myös aktiivisesti mukana Riverian kummitoiminnassa opiskelijoille, joka pitää sisällään mm. työmarkkinoiden näkymien läpikäymistä, työllistymisen mahdollisuuksia eri aloilla sekä vuokratyön esittelyä ja yritysvierailuja alueen yrityksissä.

Haluamme tarjota kumppaneillemme mahdollisuuksia ja miettiä yhdessä uusia ideoita, painottaa kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen.

Barona on suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Barona on mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamisena on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen.

Kuvassa: Kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen, Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen ja Barona Itä-Suomen aluepäällikkö Timo Vainikainen.