In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riverian ja Kontiolahden kunnan välille kumppanuussopimus

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riverian ja Kontiolahden kunnan välille kumppanuussopimus

Riverian ja omistajakuntien välinen ensimmäinen kumppanuussopimus solmittiin Kontiolahden kunnan kanssa

Kontiolahden kunnan ja Riverian välille solmittiin kumppanuussopimus maanantaina 20.8.2018 Kontiolahden kunnantalolla. Sopimus on ensimmäinen Riverian ja omistajakuntien välillä tehty kumppanuussopimus.  Kontiolahden kunta on ollut aktiivisesti rakentamassa kumppanuutta, ja sitä myötä aiempi yhteistyö on syventynyt entisestään kumppanuusneuvottelujen aikana, kertoo koulutuskuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen

Kontiolahden kunnanjohtaja Jere Penttilän mukaan, kumppanuussopimus-prosessi on tuonut paremman ymmärryksen Riverian laajasta tarjonnasta ja yhteistyön mahdollisuuksista. Kontiolahden kunnalle on tarkoitus järjestää lähiaikoina paikallisesti muun muassa pätevyys- ja korttikoulutuksia. Riverian opiskelijoille kartoitetaan mahdollisuuksia työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen kunnan eri tehtävissä.

Tavoitteena tiivis yhteistyö, palvelujen hyödyntäminen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen.

Kontiolahti on poikkeuksellinen kunta Pohjois-Karjalassa, sillä väestön keski-ikä on maakunnan nuorin ja alle valtakunnan keskiarvon. Kontiolahden tavoitteena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen kunta, joka järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti.

Kuvassa (vasemmalta) Kontiolahden hallintojohtaja Sakari Kela ja kunnanjohtaja Jere Penttilä sekä koulutuskuntayhtymän, johtaja rehtori Esa Karvinen.