In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Anni Lampinen
Kumppanuus Polvijärven kunnan kanssa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kumppanuus Polvijärven kunnan kanssa

Koulutusten hankkimista paikallisesti kunnan tarpeisiin

Riveria ja Polvijärven kunta solmivat kumppanuussopimuksen 17.4.2019. Kumppanuusneuvotteluissa on käyty läpi jo olemassaolevaa yhteistyötä ja suunniteltu tulevaa.

– Kumppanuussopimuksen ja siihen liittyvien neuvottelujen myötä meille on avautunut, mitä kaikkea koulutuksia ja palveluita Riveria voi tarjota, kertoo kunnanjohtaja Jari Tuononen.

– Jatkossa kunnan on entistä helpompi toimia yhteistyössä Riverian kanssa kun yhteistyön mahdollisuudet ovat tiedossa. Tämä mahdollistaa erilaisten koulutusten ja pätevyyksien suunnittelemisen sekä hankkimisen paikallisesti.

Yhteistyötä tapahtumien ja koulutusten tiimoilta

Polvijärven kunnan tavoitteena on jatkossa lisätä entistä enemmän yhteistyötä Riverian kanssa erilaisten tapahtumien ja koulutusten tiimoilta. Kumppanuuden myötä Riveria on jalkautuneet aktiivisemmin Polvijärvelle ja käynyt kertomassa muun muassa työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja Riverian koulutusmahdollisuuksista kunnan esimiehille.

– Parhaillaan kunnan työntekijöitä on suorittamassa eri alojen tutkintoja oppisopimuksella ja kunnan vapaa-aikatalo on saamassa taidetta Riverian opiskelijoiden maalauksista, kertoo Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Kuvassa vasemmalta Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen, kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen ja Polvijärven kunnanjohtaja Jari Tuononen.

Kuva: Anni Lampinen / Polvijärven kunta