In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kumppanuus PKO:n kanssa syventää yhteistyötä

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kumppanuus PKO:n kanssa syventää yhteistyötä

Kumppanuus PKO:n kanssa syventää yhteistyötä

Kumppanuussopimus Pohjois-Karjalan Osuuskaupan ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riverian välillä allekirjoitettiin perjantaina 1.6.2018. 

”Kun lähdimme peilaamaan organisaatiomme tarpeita kumppanuussopimuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jouduimme itsekin pohtimaan tarkemmin, miten vastaamme esimerkiksi ammattitaitoisen henkilöstön saatavuuteen ja kouluttamiseen liittyviin tarpeisiin eri liiketoiminta-aloillamme”, kertoo PKO:n henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen.

Pyrimme jatkuvasti siihen, että tehdään yhdessä niin paljon kuin mahdollista – paikallisten toimijoiden kesken.
– PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä

Kumppanuudella Riveria haluaa syventää yhteistyötä, ja auttaa entistä laajemmin etenkin henkilöstöön ja osaamiseen liittyvissä asioissa. ” Vaikka palvelemmekin koko maakunnan työelämää, kumppanuuden kautta uudet yhteiset avaukset ovat entistäkin luontaisempia ja työskentely pitkäjänteisempää ja suunnitelmallista. PKO:n kanssa voisimme lähteä pohtimaan myös uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia”, sanoo kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen.

Yhteistyössä on toteutettu aiemminkin muun muassa oppisopimuskoulutuksia. Juha Kivelä muistelee kohtaamisesta, joka on erityisesti jäänyt mieleen: ”Henkilöstöjuhlassamme nuori nainen tuli vetämään minua hihasta. Hän halusi kiittää siitä, että olimme tarjonneet hänelle mahdollisuuden päästä ammattiin, josta hän oli tähän asti vain haaveillut, sillä koulutodistus ei ollut riittänyt saamaan opiskelupaikkaa suoraan. PKO:n tarjoaman oppisopimuspaikan avulla hän kuitenkin pääsi kouluttautumaan parturi-kampaajaksi ja sai samalla työpaikan.”

Kuvassa vasemmalta henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen, PKO // kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen, Riveria // toimitusjohtaja Juha Kivelä, PKO // yritysasiamies Karita Nuikka, Riveria // vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Riveria.