In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Sakari Kolehmainen
Kuljetusliike J. Tarvainen Oy Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kuljetusliike J. Tarvainen Oy Riverian kumppaniksi

Logistiikka- ja nostoalan osaamista Kuljetusliike J. Tarvaisen kanssa

Kuljetusliike J. Tarvainen Oy ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 11.4.2019.

Kumppanuuden myötä Riverian opiskelijat ja opettajat sekä Nostopalvelu Tarvaisen henkilöstö saavat puolin ja toisin ammattitaitoista koulutusta entistä suunnitelmallisemmin, ja osaamisen vaihtaminen on sujuvampaa.

Toimitusjohtaja Jani Tarvaisen mukaan yhteistyö on jäsenneltyä ja mahdollistaa pitkäjänteisen kehittämisen. Samalla koko Riverian palveluvalikoima tulee yrityksen näkyville ja käyttöön.

Nosturikoulutusta ja pätevyyksien päivittämistä

Kumppanuudessa on sovittu muun muassa nosturikoulutuksen järjestämisestä Riverian opiskelijoille yhdessä Nostopalvelu Tarvaisen kanssa heidän kalustoaan ja henkilöstön osaamista hyödyntäen. Tämä täydentää Riverissa annettavaa logistiikan koulutusta.

Riverivan opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus työpaikalla oppimiseen logistiikka- ja nostotehtävien lisäksi myös raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävissä. Työpaikalla oppiminen on yrityksen näkökulmasta yksi väylä onnistuneisiin rekrytointeihin.

Kuljetusliike J. Tarvaisen kanssa on sovittu myös heidän oman henkilöstön osaamisen kehittämisestä oppisopimuskoulutuksena tutkinnon osien kautta, sekä kortti- ja pätevyyskoulutusten suorittamisesta.

Kumppanuussopimus solmittiin 11.4.2019. Kuvassa: toimitusjohtaja Jani Tarvainen, kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen ja yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Joensuun Reijolassa sijaitseva Kuljetusliike J. Tarvainen Oy toimii pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella.  Kalustona on seitsemän kuormausnosturilla varustettua kuorma-autoa, kolme 4-akselista perävaunua, pakettiauto sekä pyöräkone. Pisimmillään nosturit yltävät aina 34 metrin saakka. Palveluihin kuuluu myös erikoiskuljetuksia ja erikoiskuljetusten saattovalvontaa. Henkilöstöön kuuluu yrittäjän lisäksi seitsemän vakinaista sekä yksi osa-aikainen työntekijä.

www.nostopalvelutarvainen.fi