In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Koneurakointi S. Kuittinen Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Koneurakointi S. Kuittinen Riverian kumppaniksi

Koneurakointi S. Kuittinen Riverian kumppaniksi

Koneurakointi S. Kuittinen ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 5.2.2019.

Toimitusjohtaja Simo Kuittisen mukaan yritys tarvitsee jatkossakin osaavaa työvoimaa. Tällä hetkellä osaavasta ja ammattitaitoisesta työvoimasta on pulaa ja se on myös yhtenä kasvun esteenä.

Uusia ja innokkaita työntekijöitä kaivataan alalle lisää.

Riveria kouluttaa metsäalan osaajia erilaisiin puunkorjuutehtäviin sekä metsäkoneen kuljetus-, huolto- ja korjaustehtäviin ja on näin palvelemassa osaavan työvoiman saamisessa työelämän ja kumppaneiden tarpeisiin.

Kuvassa vasemmalta: Riverian vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Koneurakointi S. Kuittinen Oy:n toimitusjohtaja Simo Kuittinen ja koulutusvastaava Anni Korkalainen

Koneurakointi S. Kuittinen

Koneurakointi S.Kuittinen Oy on nurmeslainen perheyritys, jonka toimialana on koneellinen puunkorjuu sekä puutavaran maantie- ja vesistökuljetukset. Kokemusta koneellisesta puunkorjuusta on jo 45 vuoden ajalta. Puutavaran maantiekuljetukset tulivat puunkorjuun lisäksi mukaan toimintaan vuonna 1992. Yrityksen palveluihin kuuluu sulan veden aikaan myös saaristopuunkorjuu, johon on viime vuosina panostettu kalustoa hankkimalla ja entisiä kunnostamalla. Yrityksen toimitilat ovat Nurmeksen uudella teollisuusalueella Voimatiellä.

Koneurakointi S.Kuittinen Oy:n liikevaihto vuonna 2018 oli 14 miljoonaa euroa. Henkilöstöä yrityksellä on noin 90.

Yrityksellä on puunkorjuupalveluiden tuottamiseen 23 korjuuketjua (hakkuukone + kuormakone) ja muutama korjuuketju alihankintayritysten kautta. Vuoden 2019 puunkorjuun tavoite on 850 000 m3. Puutavaran maantiekuljetuksessa yrityksellä on käytössään kahdeksan omaa puutavara-autoa ja lisäksi palvelua hankitaan alihankintayritysten kautta. Yritys kuljettaa puutavaraa suoraan tuotantolaitoksille sekä varastoihin rautatiekuljetuksia varten.

Koneurakointi S.Kuittinen on erikoistunut saaristopuunkorjuuseen ja puutavaran vesistökuljetuksiin. Vesistökuljetuksen arvioitu määrä vuonna 2019 on 80 000 m3. Vesistökuljetuksen kalustona on 4 hinaajaa, 1 proomu ja kaksi puunkuljetuslauttaa. Saaristopuunkorjuun toiminta-alueena on koko Suomi painottuen kuitenkin Pieliselle, Saimaalle ja Keski-Suomen vesistöihin.

www.koneurakointiskuittinen.fi