In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kone- ja tuotantotekniikka Otson ykkösvalinta yhteishaussa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kone- ja tuotantotekniikka Otson ykkösvalinta yhteishaussa

– Olen pienestä asti tykännyt tehdä erilaisia juttuja käsillä. Kolmena kesänä olen ollut kesätöissä Lahdessa ukin Aarnac Oy yrityksessä ja ala kiinnostaa kovasti. Tänä syksynä suoritin TET-jakson Mantsinen Group LTD Oy:llä ja olen hakenut sinne kesätöihin, kertoo ysiluokkalainen Otso Laakkonen.

Aion hakea yhteishaussa Riveriaan kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoon ja samalla Joensuun Urheiluakatemiaan.

– Vapaa-aika menee urheilun parissa. Harrastan TeamGymia ja maastopyöräilyä SM-tasolla. Treenaaminen ja koulu pitäisi saada sovitettua yhteen, toteaa Otso.

Otso kävi tutustumassa kone- ja tuotantotekniikan tiloihin Peltolassa. Ammatillinen ohjaaja Jari Turunen esitteli Otsolle tiloja ja laitteita sekä kertoi tulevista opinnoista.

– Meillä on hyvä mahdollisuus tehdä opintoja joustavasti esimerkiksi ajatellen Urheiluakatemiaa. Jos on kova halu alalle ja opiskelumotivaatio kohdillaan, homma onnistuu, kertoo Jari.

– Tarkoitus on hakea perustutkinnon jälkeen ammattikorkeakouluun insinööriopintoihin. Sainkin jo vinkkiä, että Riveriassa on mahdollisuus opiskella amk-opintoja Väyläopintojen kautta, kertoo Otso.

laserleikkaus