In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kohti Pariisia – Riverian lehtori Marjut Oksmanin hyväntekeväisyyspyöräily starttaa 4.7.2022

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kohti Pariisia – Riverian lehtori Marjut Oksmanin hyväntekeväisyyspyöräily starttaa 4.7.2022

Kuva: Riveria tukee hyväntekeväisyyspyöräilyä. Marjut Oksman luovutti diplomin viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppiselle.

Team Rynkeby on hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue, joka pyöräilee heinäkuussa Pariisiin ja kerää varoja syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Varat lahjoitetaan Sylva ry:n ja Aamu Suomen lasten syöpäsäätiön kautta kohteeseen.

Riverian lehtori Marjut Oksman on harjoitellut ahkerasti syksystä saakka ja kohta ollaan h-hetkessä eli lähdössä kohti Pariisia.
– Viime viikonloppuna kävin ajamassa Pirkan pyöräilyssä 217 kilometrin rutistuksen. Se oli hyvä koitos nähdä mihin pystyy, Marjut Oksman toteaa.
– Maasto oli mäkistä ja välillä tuli epäuskon tunteita. Päästiin kuitenkin maaliin ja saavutettiin polkemisen tiiviissä imussa jonkinlainen flow-tila.

Päällimmäinen tunne on innostus!

Seuraavaksi on edessä kenraaliharjoitusviikonloppu, jossa kokonaismatkaksi kertyy noin 400 kilometriä.
– Sen jälkeen levätään ja startti kohti Pariisia on 4.7.2022 Tikkamäeltä, jossa keskussairaalan väkeä on lähettämässä meidät matkaan, Marjut Oksman kertoo.
– Ensimmäinen etappi onkin heti Joensuun torilla, jossa meillä on yhteinen tapahtuma klo 11. Tervetuloa moikkaamaan ja kannustamaan!

Pisin ajopäivämatka on noin 180 kilometriä ja perillä Pariisissa joukkue on 16.7.2022.
-Belgiassa on odotettavissa hiukan haastavampaa maastoa, mutta maisemia ei polkiessa ehdi ihailla – on seurattava tiiviisti edellä ajavan rengasta, Marjut Oksman kertoo.
– Ryhmässä ajo vaatii tiukkaa keskittymistä ja on luotettava ryhmän vetäjään. Tämä on haastava mutta mielenkiintoinen laji.

Marjut kerryttää poljetut kilometrit myös Team-Riverian Kilometrikisan joukkueen pottiin. Hänen pyöräilyharrastuksensa onkin lähtenyt liikkeelle perinteisestä työmatkapyöräilystä, laajentunut talvipyöräilyyn ja kokeilunhalu sai osallistumaan myös hyväntekeväisyystapahtumaan ja Team Rynkebyn joukkueeseen.
– Ilmoittauduin viime syksynä mukaan ihan normaalilla työmatkapyöräilijän kunnolla ja pikkuhiljaa harjoittelun myötä kunto on kasvanut, Marjut kertoo.

Seuraava haku joukkueeseen käynnistyy elokuussa ja Marjut kannustaa kaikkia vähänkin kiinnostuneita mukaan.
– Kerron mielelläni lisää kokemuksesta, kysy rohkeasti. Onhan se hienoa, kun omalla harrastuksella voi tukea tärkeää asiaa eli syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään.

Hyvää ja turvallista matkaa Marjutille!

 

Lue aiemmin ilmestynyt juttu tästä: https://www.riveria.fi/ajankohtaista/riverian-lehtori-marjut-oksman-polkee-hyvantekevaisyyspyorailyjoukkueessa-pariisiin/

Seuraa Marjutin matkaa somessa
Marjutin oma Instagram-tili: https://www.instagram.com/marjuhanoks/
Joukkueen somekanavat:
https://www.facebook.com/teamrynkebyjyvaskyla
https://www.instagram.com/trjyvaskylakuopio/

Lisätietoa Team Rynkeby:stä
https://www.team-rynkeby.fi/etusivu.aspx
https://www.facebook.com/TeamRynkeby