In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kiteen Huonekalutehdas Oy: Kumppanuudella osaavia tekijöitä

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kiteen Huonekalutehdas Oy: Kumppanuudella osaavia tekijöitä

Kiteen Huonekalutehtaan ja Riverian välille solmittiin kumppanuussopimus 19.6.2018.

”Olemme mielellämme mukana yhteistyössä ja kumppanuudessa Riverian kanssa ja toivomme, että saamme sieltä myös jatkossa osaavia tekijöitä sekä täydennyskoulutusta työntekijöillemme” kertoo toimitusjohtaja Raakel Tiihonen Kiteen Huonekalutehtaasta.

Kiteen Huonekalutehdas Oy on yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä. Yrityksen juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 ja Sortavalaan. Kiteellä yritys on toiminut vuodesta 1945 ja on Kiteen vanhin teollinen yritys. Yritys on myös ollut koko historiansa ajan perhe-omisteinen, joka on antanut turvaa työntekijöille ja asiakkaille.

Suomalainen ja pohjoismaalainen design ja käytännöllisyys ovat lähtökohtia tuotteiden valmistuksessa. Tuotannossamme työskentelevät alan ammattilaiset valmistavat tuotteemme ylpeydellä Kiteellä. Uusin ja tehokkain puuntyöstötekniikka takaa tarkan ja siistin työnjäljen.

 

Kuvassa vasemmalta:, Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen, Kuntayhtymänjohtaja, rehtori Esa Karvinen ja Kiteen Huonekalutehtaan toimitusjohtaja Raakel Tiihonen