In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Keslan ja Riverian kumppanuus

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Keslan ja Riverian kumppanuus

Riverian ja Keslan pitkä yhteistyö kruunattiin kumppanuudella

Metsäteknologian moniosaaja Kesla ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 29.3.2019. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhteistyötä koulutustarpeissa tehdään puolin ja toisin entistä aktiivisemmin.

– Yhteistyön kehittäminen kohti entistä suunnitelmallisempaa ja vuorovaikutteisempaa toimintaa kiehtoo meitä, toteaa henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvi.

– Ennen kaikkea odotamme, että yhteistyö tulee näkymään asiakkaidemme suuntaan entistä osaavamman ja ammattitaitoisemman työn tuloksina, Mustajärvi jatkaa.

Pitkä yhteistyö hionut luonnollisiksi kumppaneiksi

Kesla on esimerkiksi ollut mukana monissa Riverian tapahtumissa, ottanut vastaan oppilaitosvierailuja sekä tarjonnut harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja. Riveria tarjoaa joustavia mahdollisuuksia henkilöstön täydennyskoulutukseen ja erityisesti sitä puolta on tarkoitus hyödyntää jatkossa aktiivisemmin.

– Kartoitamme tänä vuonna Riverian kanssa toimipisteidemme tuotannon työtekijöiden osaamista. Kartoitus antaa meille näkymän henkilöstön tämänhetkiseen osaamistasoon verrattuna yrityksen tarpeisiin, kertoo Mustajärvi.

– Lisäksi Riveria tarjoaa erilaisia kortti- ja pätevyyskoulutuksia, joita yrityksessämme tarvitaan jatkuvasti, hän totetaa.

– Olemme tyytyväisiä, että Kesla panostaa yhteistyöhön Riverian kanssa, ja haluaa kouluttaa omaa henkilöstöään yhteistyössä meidän kanssamme, iloitsee yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Haluamme jatkossakin palvella kumppaniamme koulutuksiin liittyvissä asioissa monipuolisesti, hän lisää.

Yhteistyö on ollut todella toimivaa

Kumppanuussopimus allekirjoitettiin 27.3.2019. Kuvassa vasemmalta: Keslalta toimitusjohtaja Simo Saastamoinen ja henkilöstöpäällikkö Maria Mustajärvi sekä Riverialta kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen ja yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni Kesla työllistää 242 henkeä. Sen päätoimipaikka on Joensuussa, ja muut toimipaikat Kesälahdella, Ilomantsissa ja Appenweierissa (Saksassa).

www.kesla.fi