In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Karelwood Oy Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Karelwood Oy Riverian kumppaniksi

Metsäalan yhteistyötä

Karelwood Oy ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 12.6.2019.

Kumppanuussopimuksessa sovittiin kattavasti työpaikalla tapahtuvan oppimisen toteuttamisesta metsäalalle.

Tarjoamme loistavan ja saumattoman kumppanuuden metsäalan opiskelijoille toteuttaa opintoja työelämässä.

– Teemme yhteistyötä Riverian kanssa mm. tarjoamalla työharjoittelupaikkoja opiskelijoille, antamalla harjoitustyömaita oppilaitokselle, ostamalla koulutuspalveluita henkilökunnallemme ja järjestämällä yhteistyössä esim. työnäytöksiä, toteaa toimitusjohtaja Janne Tahvanainen.

Kumppanuuden avulla Riveria tarjoaa kumppanin verkoston kautta eri metsäalan koulutuksia metsäsektorin yrittäjäverkostolle koko Pohjois-Karjalan alueelle.

– Yhtenä esimerkkinä muuntokoulutus koneenkuljettajasta harvesterinkuljettajaksi. Lisäksi tarjolla on Riverian laaja kortti- ja pätevyyskoulutusvalikoima päivittämään KarelWoodin henkilöstön osaamista, kertoo yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Kuvassa vasemmalta Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Karelwood Oy:n toimitusjohtaja Janne Tahvanainen ja yritysasiamies Sakari Kolehmainen

Karelwood Oy on Pohjois-Karjalassa toimiva metsäpalveluyritys. Se tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken aina päätehakkuusta metsän uudistamiseen. Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu koneellinen puunkorjuu, metsuripalvelut, metsäneuvonta, metsänuudistamiseen liittyvät palvelut sekä saaristossa tapahtuva puunkorjuu ja metsänhoito.

Yrityksen tytäryhtiö Karjalan Metsä ja Energia KME Oy, on erikoistunut energiapuun ympärillä oleviin liiketoimintoihin. Yritys hankkii, koordinoi ja tuottaa kaukolämpölaitosten, sekä biojalostamoiden tarvitseman metsäenergian. KME Oy toimii Nurmeksen, Lieksan, Juuan ja Valtimon alueella.

www.karelwood.com