In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Camilla Tuominen
Johtamisen etäseminaari – Tunteet työpaikalla

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Johtamisen etäseminaari – Tunteet työpaikalla

Johtamisen etäseminaari – Tunteet työpaikalla

Tunteet ei kuulu työpaikalle?

Päinvastoin: tunteissa ei ole off-nappulaa ja siten tarvitsemme tunteiden johtamisen taitoja myös työpaikoilla. Mutta miten?

Johtamisen seminaarissamme pureudumme tähän ajankohtaiseen aiheeseen loistavan Camilla Tuomisen johdolla. Lisää ajatuksia peliin heittää paikallisen työelämän edustajista koostuva paneelikeskustelu – ja tänä vuonna tämä kaikki streamataan verkkoon.

Aika
torstai 26.11.2020 klo 12–15.30, verkossa

Kohderyhmä 
Esimiestehtävissä työskentelevät tai niihin valmentautuvat sekä kaikki työelämän kehittämisestä kiinnostuneet suunnittelu-, kehittämis- ja HR-tehtävissä toimivat

Esiintyjät
Tunnekouluttaja, tietokirjailija Camilla Tuominen

Panelistit:
// henkilöstöpäällikkö Satu Krohns (Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä)
// palvelujohtaja Arto Mononen (Honkalampi-säätiö)
// sektorinjohtaja Suvi Sirainen (Puolustusvoimien palvelukeskus)
// teknologia-alan toimialajohtaja Olli Sivonen (Riveria)

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton!

Tunteiden johtaminen – tulevaisuuden välttämätön supertaito

Miten johtaa omia tunteita kiireen keskellä? Miten uskaltaa sanoa se mitä pitää? Kuinka käsitellä tiiminä pettymyksiä? Miten saada lisää virtaa tekemiseen? Miten lisätä luottamusta asiakaskohtaamisissa? Kuinka uskaltaa kohdata asiakas myös tunnetasolla?

Tunteiden johtamisen taito ei ole ensisijaisen tärkeää ainoastaan nyt näinä turbulentteina aikoina vaan se on myös yksi oleellisimpia tulevaisuuden taitoja.  Tunteet ovat se, mitä koneet eivät osaa ja näitä taitoja parantamalla vahvistetaan sekä yksilöiden että yrityksen kilpailukykyä.

Tunteiden johtamisen kulmakivenä on syvempi ymmärrys siitä, mitä tunteet todella ovat, sekä taidot ja rohkeus aloittaa niin omien kuin kohtaamistenkin tunteiden ymmärtäminen ja aktiivinen johtaminen. Seminaarissamme huomaat, kuinka tunteita johtamalla voit saada käyttöösi aivan uuden tason tekemisessä: oppia kuinka luoda luottamusta ja turvaa, poistaa huolta, lisätä rohkeutta kertoa ja taitoa vastaanottaa. Samat ihmiset mutta muutos tapahtuu asenteissa ja siinä, että osaamme toimia tilanteissa tunneälykkäämmin.

Teemaan meidät johdattaa Camilla Tuominen

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on tunnekouluttaja, kirjailija ja vuoden business vaikuttaja 2019. Hän työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina kunnes vuonna 2012 irtisanoutui ymmärrettyään, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita. Hän perusti tunne startupin Emotion Tracker, jonka toimitusjohtajana hän toimi kunnes myi sen vuonna 2019. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut kolme tunteiden johtamista työelämässä käsittelevää kirjaa ja uusin Tunteet ei kuulu työpaikalle ilmestyi syyskuussa 2020.

Lisätietoa: www.camillatuominen.com

Ilmoittaudu mukaan

// Seminaarin järjestää Riveria kesäyliopisto sekä Riverian liiketoiminta-ala