In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Joensuun Töminä Oy/Kerubi: Yhteistyötä Riverian kanssa laajennetaan

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Joensuun Töminä Oy/Kerubi: Yhteistyötä Riverian kanssa laajennetaan

Riveria ja Joensuun Töminä Oy/Kerubi kumppaneiksi

Riveria ja Joensuun Töminä Oy/Kerubi kumppanuussopimuksen 18.12.2018.

Yhteistyötä Riverian kanssa on tehty jo pitkään. Meillä on ollut opiskelijoita työssäoppimisjaksoilla catering- ja tarjoilu- sekä tapahtumapuolella – tätä kautta ollaan saatu myös työntekijöitä meille, kertoo Harri Laukkanen.

Kumppanuussopimuksen myötä yhteistyö tulee laajentumaan ja monipuolistumaan muun muassa eri koulutusalojen kanssa.

Kuvassa vasemmalta: Riverian vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Kerubin tapahtumatuottaja Harri Laukkanen, Riverian yritysasiamies Karita Nuikka ja Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen

Joensuun Töminä Oy / Kerubi

Joensuun Töminä Oy / Kerubi on joensuulainen tapahtuma- ja ravintolayritys. Tapahtumaosaamiseen kuuluvat erilaiset tilaisuudet intiimeistä perhejuhlista yritystilaisuuksiin ja aina suuriin festivaaleihin. Tapahtumatoiminnan lisäksi Kerubin liiketoimintaan kuuluu Ravintola Kerubin laaja 1000-paikkainen monitoimiravintola Joensuun Karjalantalolla. Tapahtumissa ja ravintolatoiminnassa Kerubi tähtää asiakkaan viihtymiseen ja asioiden sujuvuuteen sekä vastuulliseen toimintaan.

Kerubin juuret ovat Ilosaarirock-festivaalin vuosikymmenten aikana muodostuneissa perinteissä. Yrityksen omistaa Joensuun Popmuusikot ry.

www.kerubi.fi