In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Joensuun Kataja aloittaa yhteistyön Riverian kanssa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Joensuun Kataja aloittaa yhteistyön Riverian kanssa

Joensuu Kataja ja Riveria ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Pitkäjänteisessä ja tavoitteellisessa yhteistyössä ovat mukana kaikki Katajan jaostot (hiihto, koripallo, taito- ja muodostelmaluistelu, voimistelu ja yleisurheilu). Yhteistyömalli on sekä Riverian että Katajan näkökulmasta ainutlaatuinen: Riverialla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavankaltaisesta yhteistyöstä urheiluseuran, eikä Katajalla puolestaan oppilaitoksen kanssa.

Uudenlainen yhteistyö mahdollistaa molemminpuolin merkittäviä hyötyjä.

– Tarkoituksenamme on saada käyttöömme sellaista osaamista, jota meillä ei omasta takaa ole, ja johon meillä ei resurssien vajavaisuuden takia ole mahdollista päästä käsiksi muulla tavoin. Tämä luo meille aivan uusia mahdollisuuksia kehittyä, kertoo Katajan koripallojaoston toiminnanjohtaja Riku Tapio.

– Opiskelijoille pystytään tätä kautta tarjoamaan mielekkäitä ja opettavia projekteja, joissa he pääsevät näyttämään ja kehittämään osaamistaan, toteaa yritysasiamies Karita Nuikka, joka vastaa yritysten ja yhdistysten kanssa tehtävän yhteistyön koordinoinnista.

Riverian opiskelijat ovat mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia Katajan projekteja opiskelijatyönä, kuten esimerkiksi suurempien tapahtumien järjestäminen tai digihistoriikin työstäminen. Kataja tarjoaa opiskelijoille työelämässä oppimisen mahdollisuuksia ja valmennusosaamista.

Kuvassa vasemmalta: Riverian hallintojohtaja Esko Tahvanainen, Riverian yritysasiamies Karita Nuikka, Katajan 2. varapuheenjohtaja Jussi Oinonen sekä Katajan toiminnanjohtaja Riku Tapio.

 

Kumppanuussopimus allekirjoitettiin 12.10.2018.