In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymä: Yhteistyöstä kumppanuuteen

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymä: Yhteistyöstä kumppanuuteen

Yhteistyöstä kumppanuuteen

Riveria ja Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymä solmivat kumppanuussopimuksen 21.12.2018.

Seurakuntayhtymän ja Riverian välinen kumppanuus on luonnollinen jatkumo hyvälle ja pitkälle yhteistyölle. Kumppanuuden myötä yhteistyötä tiivistetään ja seurataan entistä tarkemmin yhdessä.

Kuvassa vasemmalta:  Riverian vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, seurakuntayhtymän hallintojohtaja Tommi Mäki ja Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen

Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymä

Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymän muodostaa kuusi seurakuntaa: Joensuun seurakunta, Pielisensuun seurakunta, Rantakylän seurakunta, Pyhäselän seurakunta, Enon seurakunta ja Vaara-Karjalan seurakunta. Seurakunnat poikkeavat toisistaan paitsi maantieteellisen kokoluokkansa puolesta, myös alue- ja väestörakenteiltaan. Suurin jäsenpohja on kaupunkiseurakunnilla (Joensuun, Pielisensuu ja Rantakylä).

Yhtymän tehtävänä on huolehtia yhteisestä taloudesta ja hallinnosta sekä hoitaa jäsenrekisteriään väestötietolain mukaisesti. Myös hautausmaita ja kiinteistöjä koskevat asiat ovat seurakuntayhtymän hoitamia. Tämän lisäksi yhtymä vastaa yhteisen seurakuntatyön tehtävistä, joita Joensuussa ovat viestintä, yhteinen kasvatustyö, yhteinen sielunhoitotyö ja perheneuvontatyö.

www.joensuunevl.fi