In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Joen Nikkarituote Oy, Kolo Design Oy, Jotset Oy ja MiN Service Oy Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Joen Nikkarituote Oy, Kolo Design Oy, Jotset Oy ja MiN Service Oy Riverian kumppaniksi

Korttikoulutusta, kv-toimintaa ja oppisopimusta

Riveria ja Joen Nikkarituote Oy, Kolo Design Oy, Jotset Oy sekä MiN Service Oy solmivat kumppanuussopimukset 1.3.2019.

Kumppanuuden myötä yhteistyö saatiin vauhdikkaasti liikenteeseen. Ensimmäiseksi sovittiin korttikoulutusten toteuttamista yritysten henkilöstölle, kv-vaihto-opiskelijoiden saapumisesta keväälle sekä oppisopimuskoulutuksen käynnistämisestä henkilöstön pätevöittämiseksi.

Kolo Design Oy:n myyntijohtaja Jani Niemeläinen onkin tyytyväinen kumppanuuden myötä syntyneestä nopeasta toiminnasta.

Kumppanuus avaa meille koko Riverian tarjonnan ja tuo koulutus- ja kehittymis-mahdollisuudet yritysten käyttöön vaivattomasti.

Kuvassa vasemmalta: Kolo Design Oy:n myyntijohtaja Jani Niemeläinen ja Riverian vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen

Joen Nikkarituote Oy

Joensuulainen Joen Nikkarituote on vuonna 2007 perustettu LVI- ja sähköalan suunnittelu-, asennus ja huoltopalveluita tuottava yritys. Juuremme ja kokemuksemme johtavat kuitenkin vuosikymmenten taakse. Toimitamme myös LVI-tarvikkeet ja sähkötarvikkeet nopeasti työmaille. Palvelemme sekä yksityisiä kuluttajia että yrityksiä Joensuun alueella. Joen Nikkarituote tuottaa loppuun asti mietittyä talotekniikkaa.

www.nikkarituote.fi

Kolo Design Oy

KOLO design on vuonna 2015 perustettu pohjoiskarjalainen yritys. KOLO design -tuotteet ovat kotimaisia toiminnallisia ja ekologisia lahjoja, jotka liitostekniikkansa ansiosta sujahtavat kätevän kokoisiin pakkauksiin. Pieneen ja tyylikkääseen pakettiin pakattuja kevyitä tuotteita on helppo käsitellä, kuljettaa ja lähettää. Palapelimaiset tuotteet kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja.

Olemme Suomalaisen työn liiton jäsenyritys ja tuotteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita.

www.kolodesign.fi

MiN Service Oy

Min Service Oy on joensuulainen vuonna 2010 perustettu yritys, jonka erikoisosaamista ovat teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapito, sekä trukki- ja henkilönostinhuolto.

Pienkonekorjaamomme palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita kaikissa pienkoneiden ongelmissa. Kauttamme saa myös varaosat ja toimimme myös usean merkin takuuhuoltamona.

www.minservice.fi

Jotset Oy

Jotset Oy on joensuulainen vuonna 2009 perustettu LVI-alan ja sähköalan yritys. Palvelemme sekä yksityisiä kuluttajia että yrityksiä Joensuun alueella