Tuomas Partanen
ISAKO-logokisan voitto Riveriaan!

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > ISAKO-logokisan voitto Riveriaan!

Opiskelijamme Julia Kalinkinan tekemä työ palkittiin ISAKO-logokisassa parhaana

Itä-Suomen ammatillisen koulutuksen yhteistyöverkostolle eli ISAKOlle etsittiin uutta logoa kevään 2018 aikana kilpailulla. Kilpailuun sai osallistua Esedun, Riverian, Sakkyn, Samiedun ja YSAOn opiskelijat. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 44 opiskelijaa ja kilpailun voitti Julia Kalinkina Riveriasta.

Kalinkina on valmistunut Karelia-amk:sta muotoilijaksi ja on nyt syventämässä graafisen suunnittelijan osaamistaan Riveriassa. Hän aloitti media-alan ammattitutkinnon 2017 huhtikuussa ja tavoitteena on valmistua kuluvan vuoden lopussa.

Kilpailuraati perusteli voittajalogon valintaa seuraavasti:

“Voittajalogossa korostui Suomen värit, sininen ja valkoinen, sekä logon moderni ja raikas ulkoasu. Logo on näyttävän näköinen sekä valkoisella että mustalla pohjalla.”

Itä-Suomen ammatillinen koulutus – ISAKO

Itä-Suomen ammatillisen koulutuksen järjestäjät tiivistävät edelleen yhteistyötä uudistusten läpiviemiseksi ja toiminta-alueensa elinvoiman ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Yhteistyön tavoitteena on tehokas ja taloudellinen, aluetta palveleva koulutustoiminta sekä työ- ja elinkeinoelämää tukeva hankeyhteistyö. Koulutuksen kansainvälisyyttä ja vientiä lisätään yhdessä ja varmistetaan itäsuomalainen edunvalvonta sekä edustajien saaminen keskeisiin vaikuttajafoorumeihin.

Kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen luovutti palkintostipendin Julia Kalinkinalle Niskalassa tiistaina 6.6.2018.

Verkostoon kuuluvat

Lisätietoja

Esa Karvinen, kuntayhtymän johtaja, rehtori // p. 050 327 8191, esa.karvinen@riveria.fi