In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Hyvinvointiteknologian mahdollisuudet -koulutus alkamassa 13.4.2023

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Hyvinvointiteknologian mahdollisuudet -koulutus alkamassa 13.4.2023

Tiesitkö, että hyvinvointiteknologia on nopeasti kasvava ala, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia erityisesti kotihoidon ja terveydenhuollon parissa?

Koulutuksesta saat laajasti tietoa hyvinvointiteknologiasta ja sen soveltamisesta käytännössä.

Opit muun muassa käyttämään erilaisia hyvinvointiteknologisia laitteita ja järjestelmiä, kuten hoivarobotteja, sensoriteknologiaa ja älypuhelimia. Koulutuksessa käsitellään myös tietosuoja- ja tietoturvakysymyksiä sekä muita eettisiä näkökulmia hyvinvointiteknologiaan liittyen.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen suoritettuasi sinulla on hyvät valmiudet työskennellä hyvinvointiteknologian parissa esimerkiksi kotihoidon ja terveydenhuollon asiakaspalvelutehtävissä, asiantuntijatehtävissä tai vaikkapa hyvinvointiteknologian myynnin ja markkinoinnin parissa.

Koulutuksen myötä olet myös askeleen lähempänä uraa mielenkiintoisella ja merkityksellisellä alalla. Ilmoittaudu mukaan jo tänään ja varmista paikkasi!

Koulutuksesta järjestetään info Teamsissa 23.2.2023 klo 10.00-11.00. Infossa kerrotaan mm. koulutuksen sisällöstä ja tavoitteista, kenelle koulutus on tarkoitettu ja kuinka siihen haetaan. Pääset liittymään tästä.