In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Honkalampi-säätiö: Nopeasti tekijöitä työelämän tarpeisiin

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Honkalampi-säätiö: Nopeasti tekijöitä työelämän tarpeisiin

Tekijöitä työelämän tarpeisiin

Riveria ja Honkalampi-säätiö solmivat kumppanuussopimuksen 6.2.2019.

Kumppanuussopimus pitää sisällään Honkalampi-säätiön KASKI Työvalmennuksen yksiköt sekä asumispalvelut Pohjois-Karjalassa. Joensuun KASKI Työvalmennuksen yksikön päällikkö Marjatta Rummukainen toi esille, että yritykset tarvitsevat nopealla rytmillä tekijöitä.

Haluamme olla kehittämässä koulutusta Riverian kanssa yhteistyössä, että saisimme nopeasti tekijöitä työelämän tarpeisiin.

Palvelujohtaja Arto Mononen pitää hyvänä asiana Riverian ja asumispalvelujen yhteisten oppimisympäristöjen järjestämistä ja kehittämistä.

– Voimme yhdessä miettiä ja suunnitella esimerkiksi palvelukotien päivätoimintaan liittyvää toimintaa, toteaa Mononen.

Kuvassa vasemmalta: Riverian yritysasiamies Karita Nuikka, Riverian vs. viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen, Honkalampi-säätiön toimitusjohtaja Jouko Liukkonen, palvelujohtaja Arto Mononen ja yksikön päällikkö Marjatta Rummukainen

Honkalampi-säätiö

Honkalammen tarina alkoi vuonna 1991, kun Honkalampi-säätiö perustettiin. Säätiön tavoitteena oli tuolloin ja on edelleen tarjota ihmisten hyvinvointia edistäviä palveluita. Ydinaluettamme ovat vammaispalvelut ja esteettömyyden edistäminen. Nykyään Honkalammen alaisuudessa toimii lukuisia tytäryhtiötä sekä alakonserni Evantia. Meillä on yli 450 työntekijää valtakunnallisesti.

Honkalampi-säätiön arvot ovat yhteiskuntavastuullisuus, esteettömyys ja sujuva arki.

www.honkalampi.fi