In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Paula Hulkkonen
Harri Ignatiukselle tärkeää on yhdessä tekeminen

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Harri Ignatiukselle tärkeää on yhdessä tekeminen

Vuoden Riverialainen 2018

Koulutuspäällikkö Harri Ignatius valittiin Riverian henkilöstön äänestyksellä ensimmäiseksi vuoden Riverialaiseksi. Valinta julkistettiin Riverian henkilöstöpäivässä syyskuussa.

Ignatius sai erityisesti kiitosta esimiestyöstään, laadukkaasta Riverian ammatillisen koulutuksen kehittämisestä sekä reformin tuomien uudistusten eteen tehdystä työstä.

Harri Ignatius on sähkö- ja automaatiotekniikasta-, tieto- ja tietoliikennetekniikasta- sekä turvallisuusaloista vastaava koulutuspäällikkö. Nykyiseen tehtävään Joensuuhun hän siirtyi Lieksasta vuonna 2015.

– Työssäni olen kehittämismyönteinen ja uusiin asioihin innostuva, Ignatius kertoo. – Olen saanut olla monessa mukana ja onnistumisiakin on tullut kuluvien vuosien aikana.

Harri Ignatius on ollut vahvasti mukana mm. turvallisuusjärjestelmän pilotoinnissa ja turvallisuustyön jalkauttamisessa, kestävän kehityksen sertifioinnissa sekä hanke- ja kehittämistyössä.

– Reformi puolestaan on korostanut työelämälähtöisyyttä ja olemme onnistuneet hyvin työssäoppimisen lisäämisessä. Myös digitalisaatiota on viety eteenpäin, Ignatius kertoo.

Työyhteisö on niin hyvä kuin sen ihmiset

Harri Ignatius katsoo luottavaisena Riverian tulevaisuuteen, sillä hän uskoo hyvällä yhteistyöllä saataviin tuloksiin.

– Minulla on yhdessä tekemisen metodi, eli työyhteisö on niin hyvä kuin sen ihmiset. Kun meillä on mukava tehdä töitä yhdessä, saamme myös hyviä tuloksia. Aina ei myöskään tarvitse olla niin vakavaa, Ignatius sanoo.

– Odotan myös, että kaikki toimivat yhdessä sovittujen toimintatapojen mukaisesti ja niiden saavuttamiseksi.

Harri Ignatius kannustaa kaikkia tekemään työnsä niin hyvin kuin osaa ja myös palautumaan riittävästi vapaa-aikana.

Organisaatiolta hän toivoo erityisesti sitä, että kaikkien riverialaisten jaksamisesta pidettäisiin huolta, koska muutos vaatii ihmisiltä normaalia enemmän.

Valinnastaan vuoden Riverialaiseksi Harri Ignatius oli yllättynyt, mutta erittäin otettu.

– Työyhteisön jäsenten huomiointi lämmitti ja luo uskoa omaan tekemiseen. Tästä on hyvä jatkaa!

//

Teksti ja kuva: Paula Hulkkonen